Aydın'da yaşayan Bitlis'in köklü ailelerinden Öcal ailesi, geleneksel hale getirdikleri ve iki yıldır koronavirüs pandemisinden dolayı ertelemek zorunda kaldıkları iftar programını bu yıl yeniden düzenledi.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Bitlis'in önde gelen ailelerinden Öcal ailesi, iftar programı düzenledi. Osman Yozgatlı Mahallesi'nde Öcal ailesinden olan iş insanları Nejat Öcal, Eyüp Öcal, Muzaffer Öcal, Sedat Öcal, Mehmet Öcal öncülüğünde düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 2 bin kişinin hep birlikte oruçlarını açtığı iftar programında mevlüt okundu ve dualar edildi.

'GELENEĞİ BOZMAYACAĞIZ'

İftar programından sonra açıklama yapan Nejat Öcal, '5-6 yıldır bu tür iftar programları düzenliyorduk. Koronavirüs pandemisinden dolayı iki yıldır bu iftar programını düzenlemedik. Ramazan ayında akrabalarımız, dostlarımız ve komşularımızla beraber yeniden bir araya gelerek iftar programımızı düzenledik. Birlik ve beraberliğimiz anlamında güzel bir program oldu. Geleceğimizi bozmadan her yıl iftar programı düzenleyeceğiz. İftar programımıza destek veren aile büyüklerimize teşekkür ediyoruz' dedi.

Denizlerde av yasağı başladı Denizlerde av yasağı başladı