HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Yemekte konuşan Sportif Direktör Göksel Özdemir futbolcularına hitaben, 'Sezon sonunda yapılacak yemeğin adını sizler koyacaksınız' dedi.

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup'ta ligin en genç ekiplerinden Aydın Yıldızspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. A Takım Teknik Sorumlusu Samet Albayrak yönetiminde yoğun bir antrenman temposundan geçen mavi beyazlı takıma moral yemeği düzenlendi. Efeler'deki Keyif Bahçesi'nde düzenlenen yemeğe Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Oğlu şüphesinde haklı çıktı, evde cansız bedeni bulundu Oğlu şüphesinde haklı çıktı, evde cansız bedeni bulundu


ÖZDEMİR:HEYECANIMIZ GİDEREK ARTIYOR
Ligin başlamasına kısa bir zaman kaldığını kaydeden Sportif Direktör Göksel Özdemir futbolculara hitaben konuşmasında, 'Başkanımız Kaya Özcan, hep beraber bir arada olalım, lig öncesi teknik heyet ve oyuncularımızla birlikte oturalım ve yemek yiyelim diye düşünmüş. Yeni sezon için biz çok heyecanlıyız. Kendi aramızda bu heyecanı paylaşıyoruz. Diğer takımları da izliyoruz. Bu heyecanımız giderek artıyor. İnşallah lig başlayınca bu katlanarak devam edecek. Öncelikle bu yemeğin galibiyetlerden sonra da daha şevkli, neşeli ve heyecanlı geçmesi ve bir çok konuda kendimizi en başarılı olduğumuz noktada bitirdiğimizde inşallah o yemeğin adı ne olursa olsun biz şuanda çok telaffuz etmek istemiyoruz ama ne yemeği olursa o yemeğin adını sizler koyacaksınız. Güzel futbol oynadık kutlama yemeği mi olacak, iyi bir sezon geçirdik yemeği olacak yoksa, şampiyonluk yemeği mi olacak, onun adını siz koyacaksınız. Ben sizler adına Başkanımız Kaya Özcan ve yönetim kurulumuza bu birliktelik için teşekkür ediyorum' dedi.


ÖZCAN: SİZLERİ ÇOK ÜST DÜZEYDE GÖRMEK İSTİYORUM
Yıldızspor'da 10 yıldır başkanlık yaptığını hatırlatan Kulüp Başkanı Kaya Özcan futbolculara hitaben konuşmasında, 'Bu sezonki takım bana bir farklı geliyor. Hepinizin gözündeki o pırıltıyı, o heyecanı, o özveriyi, o çalışma ruhunu her şeyi alıyorum. Onun için her gün zevkle, istekle, arzuyla antrenmanlarınıza gelip, izliyorum. İnanın sizlere çok güveniyoruz. Bunu gaz falan algılamayın ve bunu ligde hep birlikte göreceğiz. Samet hocamızın böyle bir takım kuracağını ben inanın biliyordum. Sizler gerçekten çok iyi bir yerlere geleceksiniz. Sizleri çok üst düzeyde görmek istiyorum. Çünkü sizler bunu hak ediyorsunuz. Çok çalışıyorsunuz, arzulusunuz, isteklisiniz. Ben kulüp başkanı olarak her zaman sizlerle birlikteyim ve biz bu sene bu tarihi unutmayalım, sezon sonunda da ligi çok iyi bir yerde bitireceğiz' diye konuştu.