Nazilli Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Işıklar Mahallesi´nde yol bakım, istinat duvarı ile güçlendirme ve kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
82 mahallenin tamamında eksiklerin bir bir giderilmesi için çalışmalarına hız veren Nazilli Belediyesi, Işıklar Mahallesi´nde yol ve istinat duvarı yapım ile kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Nazilli Belediyesi´nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Işıklar Mahallle Muhtarı Mustafa Karabulut; "Mahallemizin girişinde yer alan ve göçme tehlikesi olan noktalarda istinat duvarı yapım çalışmalarımız 6 gündür devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri eş zamanlı olarak geniş bir alanda çalışma yapmakta. Köy içinde ihtiyaç duyulan diğer noktalarda yol çalışmalarımız Allah´ın izniyle devam edecek. Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan´a ve ekiplerine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Yapılan çalışmalardan gurur duyduklarını dile getiren mahalle sakinleri; "Hem yol hem temizlik çalışması köyümüzde aynı anda yapıyor. Ekipler çok güzel çalışıyor. Işıklar halkı olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" sözlerini kaydetti.