Nazilli'de hemen her yağmurda sular altında kalan kırsal Bağcıllı Mahallesi'ni taşkınlardan korumak için AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, DSİ'ye talimat verdi.

Aydın'ın Nazilli ilçesi Bağcıllı Mahallesi için AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş harekete geçti. Savaş, mahallenin taşkınlardan korunması için DSİ 21.Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu'na talimat verdi.

Nazilli'deki bir programda konuşan Mustafa Savaş, Bağcıllı'daki sorunun giderilmesi için gerekenin yapılacağını belirterek, 'Yeni yasama döneminde konuşalım, Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımızla birlikte Bağcıllı ile ilgili sorunu çözelim. Hep beraber Bağcıllı'ya gideriz, vatandaşımızdan onay alırız, sonra da Ankara'ya gideriz' ifadelerini kullandı.

Ünlü deprem profesörü Efeler Belediyesi’nin çalışmalarını beğendi Ünlü deprem profesörü Efeler Belediyesi’nin çalışmalarını beğendi

PROJESİ HAZIR
Bağcıllı Mahallesi'nin taşkınlardan korunmasını engelleyecek projeyi hazırladıklarını kaydeden DSİ 21. Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu, 'Derenin üzerine tersip bendi yaparsak, yukarıdan gelen orman malzemesi ve husubatın önünü keser ve aşağıya çamur inmesini engelleriz. Ancak vatandaşımızdan onay bekliyoruz. Yatırım programına girse de mülkiyeti aşamayacağımız için proje durur. Her yağmur yağdığında Nazilli'de önce Bağcıllı'da bir sıkıntı var mı diye soruyoruz. Oraya makine de çıkmıyor. Belediyemiz yardımcı oluyor' diye konuştu.