Aydın Barosu avukatlarından Mehmet Aydemir ve Burcu Doruk Aydemir'in oğulları Mustafa Kemal Aydemir için sünnet düğünü organize edildi. Avukat çiftin oğullarının sünnet düğünü, Aydın bir çok tanınmış simasını da bir araya getirdi.

Efeler'deki Yahura Otel'de iş, siyaset ve hukuk dünyasının yoğun katılımı ile gerçekleşen sünnet düğününe , MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, AK Parti MKYK Üyesi Seda Sarıbaş AK Parti önceki dönem Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet ARKUN, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç,AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege, AK Parti Efeler Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, Kültür ve Turizm İl Müdürü Umut Tuncer, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı İshak Çelik İŞKUR İl Müdür Rahmi Terzi,, Milli Eğitim Bakanlığı Baş Müfettişi Oktay DENİZ, , Kömürcüoğlu Group Onursal Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu, AYTO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kemal Yüce Aydın Barosu Başkanı Anıl Yetişkin, Aydın Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Fevzi Eryalçın ve yakın dostları, Aydemir Ailesini yalnız bırakmadı.

Mustafa Kemal Aydemir için düzenlenen sünnet düğününde ünlü sanatçı Aslı Zen de sahne alarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Mustafa Kemal'in Aslı Zen'den istemiş olduğu 'Hayat' şarkısı sırasındaki diyalogları davetlileri güldürürken gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Köşk’te klimadan çıkan yangın korkuttu Köşk’te klimadan çıkan yangın korkuttu

Zeybek ekibinin muhteşem gösterisi sırasında Avukat Mehmet Aydemir'in 'Kerimoğlu Zeybeği' gösterisi ile davetlilerden bolca alkış aldığı sünnet düğünü tüm davetlilerin sahneye çıkarak pasta kesmesi ile sonra erdi.