Millet İttifakı'nın Aydın il ve ilçe başkanları, CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın başkanlığını yaptığı kulüp olan Efeler 09 SFK'nın 3.Lig'e çıkma başarısını görmezden gelerek tebrik mesajı yayınlamadı.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Cumhur İttifakı'nın Aydın il başkanları MHP'li Haluk Alıcık ve AK Partili Ömer Özmen, Efeler 09 SFK'nın şampiyonluğunun ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Başkan Özmen'in tebrik mesajında, 'Tebrikler, Şampiyon Efeler 09 SFK. 3. Lig Play Off finalinde Bolvadin Termalspor'u mağlup ederek 3.Lig'e yükselen Efeler 09 Spor Futbol Kulübünün teknik ve idari heyeti ile futbolcularını tebrik ediyorum' ifadeleri yer aldı.

Başkan Alıcık'ın tebrik mesajında ise 'EFELER SPOR 3.LİG'de Aydın Efelerinin ismini ; kentimiz spor tarihine not düşen Efeler Spor Futbol Kulübümüzün çok değerli oyuncularını, teknik heyetemizi ve muhteşem taraftarlarımızı kutlar, 3.ligde başarılar dilerim' ifadeleri yer aldı.

Play-Off’a yükselen takımlar belli oldu Play-Off’a yükselen takımlar belli oldu

MİLLET İTTİFAKI UYUYOR MU?

Millet İttifakı'nın Aydın il ve ilçe başkanlarından kazanılan Efeler 09 SFK'nın 3.Lig başarısı ile ilgili henüz tebrik mesajı yayınlaması dikkatlerden kaçmadı.

TEK TEBRİK EDEN KEMERCİ OLDU

Cumhur İttifak Aydın'dan Efeler 09 SFK için tebrik mesajı yayınlayan tek isim CHP'den Efeler Belediye Meclis Üyesi Altan Kemerci oldu.

Kemerci'ın tebrik mesajında, '3. Lige yükselen Efeler 09 kulübümüzün Başkanı, yönetimi ve futbolcularını tebrik ediyorum.Şampiyon Efeler 09' ifadeleri yer aldı.