Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Tepecik Mahallesi'nde marangozluk yapan Ertan Kaya, Marangozlar Odası Başkanlığı'na adaylığını koydu. Önümüzdeki yıl Ocak ayında yapılacak olan seçimler öncesinde başkan adaylığını açıklayan Kaya, 15 yıldır başkanlığını yaptığı Tepecik Tuğlaspor'da sergilediği başarılı yönetimi, Marangozlar Odası'nda da başkan olarak yapmak için talip. Üyelerinin sorun ve taleplerini çözeceklerinin altını çizen Başkan Adayı Kaya, yapacakları proje ve çalışmalarla Marangozlar Odası markasını üst noktaya taşıyacağını söyledi.

HELALLİK İSTEDİ, ADAY OLDU
Mesleğe 7 yaşında başladığını belirten Kaya, 1990 yılında da kendi dükkanımı açarak Tepecik Mahallesi'nde 31 yıldır aralıksız mesleğini icra ettiğini söyledi. Adaylık süreci hakkında açıklamalarda bulunan Kaya, geçmiş yönetimlerde iki dönem denetim kurulunda yöneticilik yaptığını kaydederek, 'Özellikle son iki yıldır esnaf arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde mesleğimizde birtakım sorunların olduğu ve bunlarla ilgili odamızın zayıf kaldığı konuşuluyordu. Bu sorunlar ilgili istişareler yaparken, arkadaşlarımın talepleri doğrultusunda aday olmaya karar verdim. Süleyman Algün başkanımız 22 yıldır görev yapıyor. Onunda başkanlık konusunda istişare ederek aday olacağımı söyledim ve helallik istedim. Artık daha genç bir ekibin görev başına gelmesi gerektiğini düşünüyoruz. Üyelerimizin yaşadığı sorun ve hayata geçmesini istediği talepleri gerçekleştirmek ve Marangoz Odası'nı en iyi şekilde temsil etmek için aday olduk' diye konuştu.


'ÜYELERİMİZİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ'
Başkanlığa seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında da açıklamalarda bulunan Kaya, 'Elimizde sihirli bir değnek yok ancak biz kanun ve nizam için gece-gündüz demeden üyelerimiz için çalışacağız. Aydın Marangozlar Odası'nın daha çok aktif olmasını sağlayacağız. Üyelerimizin her türlü sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Kendi bünyemizde çözemediğimiz sorunlar olması durumunda yetkili makamlara ileterek tüm platformlara dile getirmeye çalışacağız. Odamızı daha cazip bir hale getirmek için eksik yanlarımızı tamamlayarak daha iyi hale getireceğiz' ifadelerini kullandı.

Şoför esnafı Başkan Çerçioğlu ile bir araya geldi Şoför esnafı Başkan Çerçioğlu ile bir araya geldi


'ODAYA SİYASET KARIŞTIRMAYACAĞIZ'
Birlik ve beraberlik mesajları veren Kaya, 'Kapımız herkese açık olacak. Tüm esnafımızı Marangozlar Odası çatısı altında kardeşçe birlik ve beraberlik içinde istişareler yaparak ortak akılla doğruyu bulmaya çalışacağız. İhtiyaç ve eksiklerimizin sağlıklı bir şekilde giderebilmek için bir altyapı oluşturacağız. Odaya siyaset karıştırmayacağız. Odamız herkese açık olacak üyelerimize en iyi imkanlara ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Bu doğrultuda imkanlarımızı en iyi şekilde kullanacağız. Üyelerimize güven veren bir yönetimle hareket edeceğiz. Bu güven sonucunda üyelerimiz bizim neler yapabileceğimizi görecek. Proje ve çalışmalarımızla Marangozlar Odası markasını üst noktaya taşımak için her kurum ve kuruluşlarla istişare edip üyelerimize bunları sunacağız. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız hep birlikte daha güçlü bir oda haline gelebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Diğer aday olan arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum. Kongremizin tüm esnaf arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum' dedi.