Efeler Gastronomi Festivali'nde lezzet şöleni yaşandı Efeler Gastronomi Festivali'nde lezzet şöleni yaşandı

Lüküs Hayat Müzikali Ekip-Atölye, Aydın Liseliler Derneği, Aydın Beşiktaşlılar Derneği işbirliği ile Şükran Güngör Tiyatro Salonu'nda sergilendi.

Yaklaşık 1 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Lüküs Hayat müzikali 25 kişilik bir kadro ile sahnelendi. Yönetmenliğini Arkın Selek, koreografisini Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Müzik Öğretmenliği bölümü Dr. Öğretim görevlisi Olcay Şahin tarafından yapılan müzikal tiyatro severlerin büyük beğenisini kazandı. Daha önce Mayıs ayı içerisinde ADÜ Bahar Şenlikleri Denizli ve Kuşadası'nda sahnelenen müzikal için 25 kişilik öğrencilerden oluşan kadrosu her hafta sonu bir kafede müzikalin provasını yaptı.

Müzikal hakkında görüşünü aldığımız DR. Öğretim Görevlisi Olcay Şahin 'hazırlıkları 5-6 aydan fazla süren müzikali sahnelemekten büyük mutluluk duyduk yönetmenimiz Arkın Selek'in bizlere katkısı çok fazla oldu. Bu müzikalde rol alan öğrencilerime ve bizleri destekleyen Aydın Liseliler Derneği ile Aydın Beşiktaşlılar Derneğine çok teşekkür ederim' dedi.