Fenerbahçe'de 3 oyuncu PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe'de 3 oyuncu PFDK'ya sevk edildi

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Bölgesel Amatör Lig´de (BAL) şampiyon olarak profesyonel lige yükselen Kuşadasıspor´un yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularıyla kutlama yemeğinde bir araya geldi. Bir dönem Kuşadasısporforması giyen ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin´in de `Onur Konuğu´ olarak katıldığı yemekte konuşan Başkan Ömer Günel, 'Geçtiğimiz sezon bize destek veren herkese teşekkür ederim. Şimdi hedefimiz 2. Lig´e çıkmak' dedi.

Kuşadasıspor´da camia, yönetim, teknik ekip ve futbolcular takımın BAL´da şampiyon olarak 20 yıl sonra profesyonel lige adım atmasını düzenlenen yemekte kutladı. Geceye, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, bir dönem siyah-beyazlı formayı giyen ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. Kutlamada futbolcular, camia ve taraftarlara 3. Lig´de de şampiyon olma sözü verdi. Gecede, siyah-beyazlı kulübe maddi açıdan destek sağlamak için forma satışı ve çekiliş yapıldı.


Yemeğe onur konuğu olarak katılan Sinan Engin, camia ve kentin kenetlenmesi halinde Kuşadasıspor´un Süper Lig´e kadar çıkabileceğini belirterek, 'Futbolculuk kariyerimde burada geçirdiğim günleri unutmam mümkün değil. Kuşadası, Türkiye´nin en önemli turizm merkezlerinin başında geliyor. Bugün Alanya´nın Süper Lig´de takımı varsa Kuşadası´nın da olabilir. Bu takıma Süper Lig´de oynamak çok yakışır' dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise 'Öncelikle Kuşadasıspor yönetimine, futbolcularımıza, sponsorlarımıza, taraftarlarımıza, Kuşadası´na desteğini her fırsatta dile getiren sevgili Sinan Engin´e ve Kaymakamımız Sayın Sadettin Yücel´e geçen sezon verdikleri destek için teşekkür ederim. Futbolcularımız çok büyük fedakarlık yaptı. Taraftarımız sürekli sporcularımızın yanında oldu. Belediye başkanlığına aday olduğumda Kuşadasıspor´u önce BAL Ligi´ne oradan da profesyonel lige çıkaracağız demiştim. Bu sözümüzü tuttuk.O yüzden bu gece verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyorum. Şimdi hedefimiz 2. Lig´e yükselmek' diye konuştu.