Aydın´ın Kuşadası ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla eğlence mekanları doldu taştı.
Pandemi yasaklarının kalktığı ilk Kurban Bayramı için Kuşadası´nı tercih eden tatilciler, geceleri eğlence mekanlarına akın etti. Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar Club, Bar ve kafelere akın etti Yerli turistlerin en çok tercih ettiği yerlerden biri de Kuşadası´nın barlar sokağı ve Yat Limanı´nda bulunan barlar da oldu. Yat limanında fenomen Dj Hakan Kakız performansı eşliğinde dans eden tatilciler, unutulmaz bir gece yaşadı .Dans gösterisini büyük heyecanla takip eden davetliler, o anları cep telefonları ile kaydetti.
Hakan Kakız açıklamasında, "Kuşadası´nı çok seviyorum, bundan sonra her hafta Kuşadası´nda sahne alacağım, Bayramda adım atacak yer kalmadı, Kuşadası´nın hak ettiği yerlere geleceğine inanıyorum" dedi.
Meltem Duygu Yalçınkaya ise, "Uzun yıllardır Kuşadası´nda böyle kalabalık görmedim, herhalde insanlar pandemiden dolayı sıkıldı, bizlerde öyle, bayramı fırsat bilerek eğlenmeye geldik. Sosyal mesafeye uyuyoruz lütfen dikkat edelim ve bu hastalıktan kurtulalım" diye konuştu.