Sözcü'de yer alan İlker Kılıçaslan'ın haberine göre evlerinde tedavi gören siyasilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve karantina sürelerini bitmesini bekledikleri öğrenildi.

Aktif politika içinde yer alan pek çok ismin Covid-19 testleri pozitif çıkması büyük yankı uyandırmıştı. Aralarında Binali Yıldırım ve Bülent Arınç'ın da bulunduğu pek çok isim evlerinde karantina altında olduğu bilgisi kaydedilirken son durumları ise merak konusu oldu.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak son günlerde corona virüsüne yakalanan siyasetçilerden ne yazıkki sadece bir kaçı.

BİNALİ YILDIRIM'IN İLAÇ TEDAVİSİ BİTTİ

3 Eylül'de corona virüse yakalanan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'ın genel sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Evinde karantina altında olan Binali Yıldırım'ın ilaç tedavisinin bittiği ve karantina sürecinin dolmasını beklediği bildirildi. Eşi Semiha Yıldırım ile birlikte corona virüse yakalanan Binali Yıldırım'ın karantina süresi de 13 Eylül günü dolacağı biliniyor. Kendilerinin genel sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi kaydedildi.

BÜLENT ARINÇ; 'DİNLENMEYE ÇEKİLDİM'

Bülent Arınç, sosyal medyadan kendisinin ve eşi Münevver Arınç'ın corona virüsü testlerinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

Evinde dinlenmeye çekilen ve telefonda kısa bir açıklama gerçekleştiren Bülent Arınç, 'Karantinadayım, evde tedavi görüyorum. Dinlenmeye çekildim. Çok fazla konuşmuyorum. İlaç tedavim başladı, evimde dinleniyorum' dedi.


ALİ BABACAN'IN 15'İNCİ GÜNÜN SONUNDA ŞİKAYETLERİ AZALDI

25 Ağustos tarihinde Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise sosyal medyadan yaptığı son paylaşımda, hastalıkla ilgili şikayetlerinin azaldığını ve tedavisine evinde devam edildiğini duyurdu. Babacan, 'Covid-19'la on beşinci günün sonunda şikayetlerim azaldı. Bulguların da düzelme eğilimine girmesi üzerine doktorum tedavimin evde süreceğini söyledi. Hastanede kaldığım süre boyunca sağlık çalışanlarımızın gösterdiği büyük fedakarlığa şahit oldum. Hepsine çok teşekkür ediyorum' ifadelerine yer verdi.

29 Ağustos tarihinde Covid-19 testleri pozitif çıkan Ali Babacan'ın eşi Zeynep Babacan ile oğlu Emir Babacan'ın da evde karantinada oldukları ve genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

FAİK ÖZTRAK'IN ATEŞİ YOK, ÖKSÜRMÜYOR

9 Eylül tarihinde yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıkan CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın ise genel sağlık durumunun iyi olduğu ve evde tedavisinin başladığı bilgisine ulaşıldı.

Başkan Çerçioğlu, Kemer Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu Başkan Çerçioğlu, Kemer Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu

Sosyal medya üzerinden evinde karantina sürecinde olduğunu belirten Faik Öztrak'ın, karantina süresi boyunca çalışmalarına evinde devam edeceği ve Covid-19'un ateş, öksürük gibi ağır belirtileri geçirmediği öğrenildi. Öztrak sosyal medyadan ayrıca, kendisiyle temasta bulunan kişiler için de uyarıda bulunarak, 'Yakın zamanda benimle maskesiz temasta bulunanların test yaptırmasını rica ediyorum' ifadelerini kullanmıştı.