Nazilli’de okulların tiyatro şenliği başladı Nazilli’de okulların tiyatro şenliği başladı

Karacasu'da Ara Güler ve Prof. Dr. Kenan Tevfik Erim'i Anma ve 1. Uluslararası Afrodisias Fotoğraf, Kültür Sanat ve Turizm Festival Açılışı coşkulu bir şekilde Gerçekleşti.

Karacasu Kaymakamlığı, Karacasu Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlemiş olduğu Ara Güler ve Prof. Dr. Kenan Tevfik Erim'i Anma ve 1. Uluslararası Afrodisias Fotoğraf, Kültür Sanat ve Turizm Festival'i bugün coşkulu bir tören ile başladı. Karacasu Ara Güler ve Prof. Dr. Kenan Tevfik Erim'i Anma ve 1. Uluslararası Afrodisias Fotoğraf, Kültür Sanat ve Turizm Festivali, Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk'ün manevi huzuruna çelenk koyulması ile başladı. Ardından Cumhuriyet Meydanından başlayan kortej yürüyüşü ile Eski Belediye binası önünde son buldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından İran'dan ve Gürcistan'dan gelen Misafir Halk Dansları ekipleri gösterilerini festival alanında büyük bir kalabalığa karşı sergiledi.

Eski Belediye Binası önünde gerçekleştirilen programda Aydın Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, Karacasu Kaymakamı Sayın Ahmet Soley, Nazilli Kaymakamı Sayın Sedat Sırrı Arısoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, İl Tarım Müdürü Ahmet Ökdem, Siyasi Parti temsilcileri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Karacasu Kültür Merkezi'nde 'Ara Güler'den Seçkiler' Sergisinin açılışıyla devam etti.