Aydın 1. Amatör Küme ekiplerinden Altınkumspor, anlaşma sağladığı 25 yaşındaki Fildişili oyuncu Christ Abraham Degni'ye otomobilin kaportasında sözleşme imzaladı.

Umurlu Halı Sahası hizmete açılıyor Umurlu Halı Sahası hizmete açılıyor

Aydın Birinci Amatör Küme'de şampiyonluk hedefleyen Didim ekibi Altınkumspor'da görüşmemiş bir transfer sözleşmesi töreni düzenlendi. Antrenör Volkan Dok'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hız veren Altınkumspor son olarak İzmir takımlarından Torbalı Ayrancılar Gençlikspor forması giyen Fildişi Sahilleri uyruklu orta saha oyuncusu Christ Abraham Degni ile anlaşmaya vardı. Menajer Özgür Bayram'ın düzenlendiği gece yarısı transfer operasyonunda 25 yaşındaki Fildişili oyuncu Degni için bir otomobilin kaportasında sözleşme yapıldı. Kaporta üzerinde yapılan imza töreninde Degni kendisini Altınkumspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.
GİTTİĞİ TAKIMLARDA ŞAMPİYONLUK YAŞADI
Daha önce Sri Lanka Premier Lig'de farklı takımların formasını terleten ve 2018 yılında Türkiye'ye gelerek ilk kez Aydın ekibi Yıldızspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Abraham Degni, Pamukörenspor ile bazı İzmir takımlarında da forma giydi. Formasını giydiği takımlarda şampiyonluklar yaşayan Degni'nin gece yarısı operasyonu ile Altınkumspor'a transferi, spor camiasında yankı uyandırdı.