Cumhuriyet Halk Partisi'nin kendisine kurumsal olarak gönül vermiş kişilere lafla peynir gemisinin yürümediğini hala daha ispat edemediği 'onsekizbinüçyüzyetmişdördüncü ' grup toplantısını halen daha paylaşıyor olmanızın hayreti içindeyim.

İki tane #RTUK'e 4 tane İş Bankası Yönetim Kuruluna Cumhuriyet Halk Partili vatandaşı kadrolaştırmakla yetindirilip eğitimden hukuka asayişten muhtar azalığına kadar iktidarın kadrolaşmasını yalnızca seyreden bir topluma bu grup toplantılarını izletmek, hukuki cezai ve sair tüm yaptırımları icra edenlerin hiçbir gereken fiili başlatmayacaklarını bile bile izlemeye devam etmek çaresizliğin bir tablosu mudur?

Yoksa bir saflık emaresi midir? Gerçek suçlu ülkenin kuruluş temellerinin felsefesi 6 oku iktidara taşıyamamanın beceriksizliğine rağmen bu yüce kurumun genel başkanlık koltuğunda oturmaya pişkin pişkin devam edenler ile onu orada tutmaya devam edenler olsa gerektir.

Bu cihetle Bu konuşmaların kendisine Gönül verenlerin GAZINI almaktan öte hiçbir POZİTİF sonucu olmayacağını artık anlama zamanı gelmedi mi acaba?

İşin özeti CHP bu ACİZ Başkan ve Onun HAVARİLERİ yani ŞAKŞAKÇILARINDAN kurtulmadan hiçbir hukuki ve cezai yaptırımın öncüsü ve icracısı olamayacaktır.

Kemalistleri iktidara ilk seçimde taşıyamayan beceriksiz Genel Başkan ve Merkez Karar Yürütme Kurulu Bay KEMAL sözünden çok çok daha ağır sözleri hak ediyor. Ama bunu telaffuza terbiyem ve hukuk müsaade etmiyor. Sağlıcakla kalın.