Güzelhisar OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Evren Karaköse; 'İş başvurusu yapacak olan vatandaşlara işe Giriş Sağlık Raporu alırken, en kısa sürede vatandaşlara hizmet verdiklerini, yapılması gereken tüm tetkikleri kısa bir süre içerisinde kendi bünyemizde gerçekleştirerek, vatandaşları kapı kapı gezme derdinden kurtarıyoruz.' ifadelerine yer verdi.

Aydın'ın İş Sağlığı ve Güvenliği sektöründeki ilk ve öncü firmalarından olan Güzelhisar OSGB A.Ş işe girişlerde zorunlu olan sağlık raporu için sağlık tetkikleri alanında bir yeniliğe imza attı. Güzelhisar OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Karaköse konu ile ilgili olarak; 'İş başı yapmadan önce alınması gereken İşe Giriş Sağlık Raporu hizmeti ve yapılması gereken tüm tetkikleri tek çatı altında toplayarak, zahmetsiz bir şekilde çok kısa bir süre içerisinde tamamlıyoruz' dedi.

'KENDİ BÜNYEMİZDE VE TEK MERKEZDE HİZMET VERİYORUZ'
İnsanların rapor alma sürecinde uzun süre bekletilmelerinin, kendileri açısından çile gibi geldiğini hatırlatan Karaköse açıklamalarında ayrıca; ' Güzelhisar OSGB AŞ olarak Aydın'ın yanı sıra İzmir, Manisa, Denizli ve Muğla illerinde, bini aşkın firmaya İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmeti veriyoruz. Temel hedefimiz, İş Güvenliği Uzmanı, İşyeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personeli takım arkadaşlarımızın çalışmalarıyla birlikte, destek verdiğimiz firmalarda ''İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürünün'' oluşmasına katkıda bulunmak ve böylece değerli müşterilerimize İSG alanında güçlü bir çözüm ortağı olmaktır.
GÜZELHİSAR Ortak Sağlık Güvenlik Birimi A.Ş hizmet sunduğu firmalarda ' HEDEF SIFIR İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIĞI ' stratejisini uygulamaya çalışır. Bu hedef çerçevesinde işveren firmalarımızdan aldığımız güven ve destekle hızla büyümekteyiz.

Gerek mevcut projelerinizin yürütümünde, gerekse de hizmet verdiğimiz firmalarımız açısından yararlı olacağına inandığımız, İş Sağlığı ve Güvenliği' ne entegre, Denetim, Eğitim, Danışmanlık ve Mühendislik süreci içerisindeki proseslerin yürütülmesinde hizmet sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Firmamızı ziyaret eden ve bizlerden hizmet alan tüm personellerin memnuniyeti için çaba sarf ediyoruz.

GEZİCİ SAĞLIK ARACIYLA DA HİZMET VERİYOR
Öte yandan Güzelhisar Osgb firmalara son model cihazlarla donatılmış (DR SYSTEM) Gezici Aracı ile mobil sağlık hizmeti de veriyor. Gezici Sağlık Aracı ile işletmelerde çalışanların sağlık raporu için gerekli tüm laboratuvar tetkikleri de yapılabiliyor.

Vali Canbolat: “Aydın, büyük turizm potansiyeli taşıyor” Vali Canbolat: “Aydın, büyük turizm potansiyeli taşıyor”

İŞE GİRİŞ SAĞLIK RAPORU NEDİR?
İşe girişte yapılan, çalışanın sağlık durumunu gösteren ve işyerinde bulunan riskler hakkında farklı sağlık taramaları ile birlikte sadece işyeri hekimi tarafından istenen rapordur. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, işe giriş sağlık raporlarını yeniden düzenleyerek her sağlık kuruluşunun bu raporu vermesi engellenmiştir. Kanunla birlikte alınması gereken sağlık raporlarının işyeri hekiminden alınması esası getirildi. Artık işe giriş sağlık raporları ve periyodik sağlık muayeneleri Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimlerinin (OSGB) İşyeri Hekimleri tarafından verilmek zorundadır.