Bir dizi ziyaretler için Ankara'ya giden Efeler Sanayici ve İş İnsanları Derneği yönetim kurulu, Aydın'ın sekiz milletvekilini makamlarında ziyaret ederek istek ve taleplerini iletti.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın'ın önde gelen iş insanları derneklerinden olan Efeler Sanayici ve İş İnsanları Derneği (EFESİAD), bir dizi ziyaretler için Ankara'ya gitti. İlk olarak Anıtkabir ziyaretini gerçekleştiren EFESİAD yönetimi daha sonra Aydın'ın sekiz milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti. EFESİAD Başkanı Coşkun Cerit, Genel Sekreter Mehmet Yirmibeş, Sayman Ufuk Dursun, yönetim kurulu üyeleri Nuri Ağaçcı, Ufuk Devrim, dernek üyeler Regaip Sarı ve Tekin Yavuz ile birlikte ziyaretleri gerçekleştirdi.

Başkan Atay, iftar sofralarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor Başkan Atay, iftar sofralarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor


AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül ve İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin'i makamlarında ziyaret eden EFESİAD yönetimi, milletvekillerine istek ve taleplerini iletti.


ZİYARETLER VERİMLİ GEÇTİ
Ankara ziyaretini değerlendiren Başkan Cerit, 'Aydın milletvekillerimize ziyaretlerimiz çok verimli geçti. Yatırım teşviklerinden Aydın'ın daha fazla yararlanması, iş insanlarına yeşil pasaport kriterlerinin güncellenmesi, İzmir-Aydın-Denizli hızlı tren projesinin hayata geçirilmesi, işyeri kiralarından alınan stopajda düzenleme yapılması, Aydın'ın yıllardır özlemini çektiği Çıldır Hava Limanı'nın yolcu ve kargo taşımacılığına açılması konularında istek ve taleplerimizi ilettik. Teknokent'imizin fiziki şartlarının daha elverişli konuma gelmesi konusunda kendilerinden destek istedik. Milletvekillerimiz de konunun takipçisi olacaklarını bizlere ilettiler. Biz de Aydın'ımızın gelişimi konusunda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız' dedi.