Başkan Yetişkin mesaiye personeli ile bayramlaşarak başladı Başkan Yetişkin mesaiye personeli ile bayramlaşarak başladı

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AY-SİAD), Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Fırat Barışık, tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.
Pandemi döneminde zor günler geçirildiğine dikkat çeken Barışık, kendisini tekrar başkan olarak seçen tüm üyelerine teşekkür ederek 'Salgın dönemi herkesi çok yordu. Bu dönemde elimizden geldiği kadar tüm üyelerimizin yanında olmaya çalıştık ama maalesef pandemiden dolayı da çok fazla buluşamadık. Şu andaki gibi birlikteliğimizi gördüğümüz zaman çok mutlu oluyoruz. Dediğim gibi zor zamanlar geçirdik, bu dönemde de 3-4 ay üyelerimizden aidat almadık. Elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalıştık. Bugün bizim için önemli bir gün. Biliyorsunuz yaz döneminde yapmamız gereken kurulumuzu erteledik ve böyle bir günde yapmak istedik. Çünkü gerçekten zor günler geçirdik. Bundan sonra inşallah zor günleri geride bırakarak daha güzel günler bizleri bekliyor olacak' dedi.

Konuşmasında birliktelik vurgusu yaparak vatandaşları yerel esnaflardan alışveriş yapmaya davet eden Başkan Barışık; 'Gün, birlik ve beraberlik günü. Artık alışverişlerimizi yerel esnaflarımızdan, dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan yaparak, elimizden geldiği kadar birbirimizi destekleyerek bu salgını en sağlam şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Biz AY-SİAD olarak taşın altına elimizi koyduk ve her dönemde koymaya da hazırız. Biz rahmetli başkanımızdan yönetimi devralmıştık. Bu dönem yine güzel yönetimimiz ve üyelerimizle birlikte dinamik bir kadro oluşturduk. Bu dönem çok daha aktif bir şekilde üyelerimize, Aydınımıza, milletimize ve devletimize elimizden geldiği kadar yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız. Genel Kurulumuz hayırlı olsun' dedi.
Konuşmanın ardından AY-SİAD olarak yapılan çalışmalar ve projelerin yer aldığı slayt gösterimi izlendi. Genel Kurul öncesinde divan üyesi seçimleri yapılırken, Divan Başkanlığı'na STK Başkanı Veli Tiryaki, Divan Katip Üyeliğine ise Denetleme Kurulu Başkanı Şadiye Altın ile Yönetim Kurulu Üyesi Aşkın Kılıç seçildi.
Anemon Otel'de düzenlenen toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, İŞKUR İl Müdürü Rahmi Terzi, Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin ile dernek üyeleri ve iş adamları katıldı.
Barışık başkanlığındaki Yönetim Kurulu'nda Hasan Alperen Işılak, Aşkın Kılıç, Bahtiyar Gerboğa, Rauf Yumuk, Mutlu Engin, Hidayet Gülpınar, Engin Kuluyever, Faruk Özkan, Olcay Turgut, Kaan Kızılkaya, Haldun Akın ve Yavuz Çayırlı isimleri yer aldı.