Denizlili iş insanı Yüksel Ayaz, Denizli'de oynanan Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında finale adını yazdıran Aydın Yıldızspor U16 Takımı'nı yemekte ağırladı.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Denizli'nin ev sahipliğini yaptığı Futbol U16 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe maçlarında heyecan devam ediyor. Şampiyonada Aydın'ı temsil eden Aydın Yıldızspor ilk iki maçta Urla Belediyespor'u Server Gazi Stadı'nda 4-1 ve 4-2 skorlarla mağlup ederek finale adını yazdırdı.
Final maçının ardından, Denizlili iş insanı Yüksel Ayaz, mavi beyazlı takımı yemekte misafir etti. Yemeğe Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir, kulüp yöneticileri, Antrenör Murat Arabacı ve futbolcular katıldı.

Buharkent Futbol Sahası’nda bakım onarım çalışmaları tamamlandı Buharkent Futbol Sahası’nda bakım onarım çalışmaları tamamlandı

ÖZCAN'DAN AYAZ'A TEŞEKKÜR

Yemeğin ardından açıklama yapan Başkan Özcan, 'Bugün oynadığımız müsabakadan sonra stadyuma gelen tüm sporseverlerin olduğu gibi takımımızı çok beğenen ve takdir eden sportif direktörümüz Göksel Özdemir'in yakın arkadaşı Denizlili iş insanı Yüksel Ayaz takımımızı akşam yemeğinde ağırladı.Yarınki final maçında takımımıza başarılar diledi. Kendisine bu jestinden dolayı teşekkür ediyoruz. Finale yükseldiğimiz için mutluyuz. Hedefimiz final maçını kazanarak 2. Kademe'ye yükselmek' dedi. Öte yandan, mavi beyazlılar yarın saat 18.00'de Marmaris 1923 ile finalde karşılaşacak.