Bölgesel Amatör Lig 9.Bölge 3.Grup'ta mücadele eden Çine Madranspor'da son iki hafta kazanılan 6 puan, takımda keyifleri üst seviyeye getirdi. Üç haftadır bileği bükülmeyen yeşil sarılılar, son iki haftada evinde Muğlaspor'u 1-0 ve deplasmanda Kemalpaşaspor'u 2-0'lık skorlarla geçerek zirve yarışına dahil oldu.
Çine Yüksel Yalova Stadı'nda Teknik Direktör Sunay Güneş yönetiminde Pazar günü evinde oynayacağı İzmir Ekibi Alaçatıspor maçının hazırlıklarını sürdüren sarı yeşil sarılılar galibiyete kilitlendi. Yeşil sarılılarda hedef ise galibiyet serisini 3 maça çıkartmak.
'KİMSE BİZİ HESABA KATMIYORDU'
Zorlu maç öncesi takımın iyi gidişatı hakkında açıklamalarda bulunan teknik adam Sunay Güneş, 'Bizim ilçemiz ve bütçemiz küçük olabilir ama bizim oyuncularımızın oyunları, ruhları, hayalleri ve karekterleri büyük. Büyük bir camiada görev yaptığımı biliyorum. Cumhuriyetle yaşıt bir camiada çalışıyorum. Profesyonel lig görmüş bir camiada görev yapıyorum. Çine Madranspor, taraftarıyla, stadıyla ve ilçe konumuyla bize göre gelişmekte de olan büyük bir camia. Geçen sezon Süper Amatör Lig'de şampiyon olduğumuzda da mücadele ettiğimiz gruptan dolayı bu sezon gibi kimse bizi hesaba katmıyordu ama biz şampiyon olmuştuk. Her şey para ile olmuyor, oyuncular ve takım için para mutlaka bir itici güçtür. Sahaya çıktığında oynayan ve oynamayan tüm oyuncuların kalbinin bir atması, hedeflerinin bir olması ve bir bütün olarak mücadele etmesi başarımızın sırrıdır. Biz bunu çok iyi başarıyoruz' dedi.


'DİK DURUŞUMUZDAN TAVİZ VERMİYORUZ'
'Biz kadromuzu yönetimimizle beraber ortak kararlarla kurarken her şeyden önce başarıya aç ve hedefleri olan beyninde sadece futbol oynamak isteyen ve en önemlisi karakterli oyuncuları tercih ettik ve kadromuzu oluşturduk.
Böyle olunca tabiki futbolda her şey olabiliyor. Bazen bu oluşturduğun kadro seni başarıya da götürebilir, başarısızlığa itebilir. Biz bu iki maddeyi göz önüne alarak yola çıkıyoruz. Bu yola çıktığımızda da tüm takımlara ve oyunculara saygı duyuyoruz. Her takıma ve her oyunculara karşı dik duruşumuzdan taviz vermeden kazanmak için mücadele ediyoruz' diyen Güneş, tek hedeflerinin Aydın takımlarının içinde en iyisi olmak olduğunu ve bunun için mücadele ettiklerini söyledi.

Didim’deki kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi Didim’deki kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

'BİZİM EN BÜYÜK İTİCİ GÜCÜMÜZ BÜYÜK ÇİNE TARAFTARI VE HALKIDIR'
Takımın gidişatından ve oynadığı oyundan son derece memnun olduğunu belirten Güneş, 'Kazandığımız puanlar sezon sonu bizi nereye götürecek hep beraber göreceğiz. Futbolcularımız çok karakterli. Hepsinin hayalleri var. Onlar da biliyor ki hayallerini gerçekleştirebilmek için cesur olmak zorundalar ve bunu da aldığımız puanlarla ispatlıyorlar. Onlar çok güveniyoruz.
İlk yarının sonuna kadar kazanabileceğimiz puanları kazanıp devre arasına en iyi şekilde girmek istiyoruz. Evimizde oynayacağımız Alaçatıspor maçına da her zamanki gibi ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bu iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Bize güvenenlerin güvenini boşa çıkartmak istemiyoruz. En başta bizlere her konuda tüm olanakları sağlayan Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer ile Kulüp Başkanı Tuncay Erçin ve yönetim kuruluna galibiyetlerle teşekkürümüzü sürdürmek istiyoruz. Ama bizim en büyük itici gücümüz büyük Çine taraftarı ve halkıdır. Pazar günü büyük taraftarımızı ve halkımızı Yüksel Yalova Stadı'nı doldurmalarını bekliyoruz. Onlar yoksa sahada bir kişi eksiğiz' diye konuştu.