Vali Canbolat: “Aydın, büyük turizm potansiyeli taşıyor” Vali Canbolat: “Aydın, büyük turizm potansiyeli taşıyor”

Aydın'da müşterilerine Osmanlı ve Girit mutfağından benzersiz tatlar sunan Hayri Usta Lokantası, yeni yerinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yoğun katılım ile gerçekleşen açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. 12 yıldır Ata Mahallesi'nde 1. Sanayi'nin içinde hizmet veren Hayri Usta Lokantası aynı güzergahta yer alan Ata Mahallesi Tepecik Bulvarı numara 40'a taşındı.

Açılış törenine AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammed Ali Künkcü, Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AY-SİAD) Başkanı Fırat Barışık, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Aydın Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri, Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit, Acar Kurukahve İşletme Sahibi Mehmet Acar, Kartel Sigorta İşletme Sahibi Ahmet Nalbant ve çok sayıda kişi katılım sağladı.

''Çevremizin genişliğini gördükçe artık kabuğumuzu sığamaz olduk''

Açılışta konuşma yapan Hayrettin Dnicil; 'Çevremizin genişliğini gördükçe artık kabuğumuzu sığamaz olduk. Bu gerek esnaf, gerek bürokraside, gerek siyasette, gerekse memur olarak müşterilerimiz yerimizin yetmediğini, bizlere daha iyi bir yer daha iyi bir istihdam kurmamızı istediler. Bundan dolayı 6 ay önce başlamış olduğumuz bu yolda Allah'ın izniyle muvaffak olmak üzereyiz. Tüm vatandaşlarımızı işletmemize bekliyoruz' ifadelerini kullandı.

Hayri Usta Lokantası Yeni Yerinde 04:00-22:00 saatleri arasında 18 saat hizmet verecek.