Üniversiteli gençler iftarda bir araya geldi Üniversiteli gençler iftarda bir araya geldi

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydınpost Futbol Turnuvası´nın başlama vuruşunu yaptı.
7 büyük ilçeden yaklaşık 3 bin sporcunun mücadele edeceği futbol turnuvası Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan´ın başlama vuruşu ile start aldı.
Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Özcan, 'Nazilli´ye önem vermeniz bizleri çok mutlu etti. Genç arkadaşların kendilerini göstermeleri açısından önemli bir organizasyon olacağını düşünüyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyoruz' ifadelerine yer verdi.
Başkan Özcan´a forma hediye eden Aydınpost Genel Yayın Yönetmeni Erman Çetin; 'Nazilli´de futbola muhteşem ilgiyle karşılaştık. Bunu da önemsiyoruz. Hedefimiz fair-play çizgisinde performans ortaya konması. Aydın´da futbolun kurumsallaşması için çaba sarf ediyoruz. Futbol endüstrisi önemli bir noktada. Biz bu manada Nazilli Belediyespor´a isim sponsoru olarak takıma önemli katkı sağlayan Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin´i de tebrik ve teşekkür ediyoruz. Aydın´da sponsorluk kültürünün önemli ismi olarak örnek teşkil etmesi de ayrıca anlamlı' diye konuştu.