Genç yeteneklerin badminton mücadelesi başladı Genç yeteneklerin badminton mücadelesi başladı

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın'da amatör futbol müsabakalarında son haftalarda tasvip edilmeyen olaylar yaşanmaya devam ediyor. Son haftalarda maçlarda yaşanan hakemlere saldırıların ardı arkası bitmiyor. Birinci Amatör Küme 8. Grup'ta geçtiğimiz haftada oynanan Ortaklar Gençlik Spor - Sökegücüspor maçında yine bir hakem, saldırıya uğrayarak darp edildi. Karşılaşmayı Cengiz Sur, İbrahim Gökçe ve Mehmet Ergünenç hakem üçlüsü yönetmişti. Germencik Stadı'nda oynanan maçın son uzatma dakikalarında Ortaklar Gençlik Sporlu futbolcu Alkan Yalçın, yan hakem Mehmet Ergünenç'in göğsüne tekme atarak darp etmiş ve hakemler ise maçı tatil edilmişti.
İL DİSİPLİN KURULU CEZASINI VERDİ
Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Futbol İl Disiplin Kurulu, tatil edilen olaylı maç ile ilgili kararını açıkladı. Hakemi darp eden futbolcu Alkan Yalçın'a 15 maç men cezası verirken, kulübe de ceza kesildi. Karar kapsamında maçı hükmen 3-0 kaybeden Ortaklar Gençlik Spor, 3 puan tenzil cezası da aldı.
YAŞANAN OLAYLARA İKİNCİ DAVA
Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'ta dört hafta önce Germencik Stadı'nda oynanan Germencikspor - Kuşadası Trabzon maçında da yine hakeme saldırıda bulunulmuş, Kuşadası Trabzon Yöneticisi Alper Şık yan hakeme tokat attığı gerekçesiyle 90 gün hak mahrumiyet cezası almıştı. Bu iki karşılaşmada yaşanan saldırılar sonrası hakemler darp raporu alıp, kişilerden davacı olmuştu.
BAŞKAN KOÇ: OLAYLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduklarını belirten Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Aydın Şube Başkanı Ali Hakan Koç, 'Bu tür olayları hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Dernek avukatımız tarafından adli takibini sonuna kadar yapacağız' dedi.