Ligin dördüncü haftasında Aydın Yıldızspor, evinde konuk ettiği Bornova Yeşilovaspor'a 3-1'lik skorla boğun eğerek ikinci yenilgisini aldı. Kötü yönetimi ile büyük tepki toplayan hakemler adeta maçı katletti.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Bölgesel Amatör Lig 9.Bölge 3.Grup'ta dördüncü haftada oynanan Aydın Yıldızspor - Bornova Yeşilovaspor maçında hakemler verdiği kararlarla maça damga vurdu. Verdiği 20'e yakın sarı kartla iki takım oyuncularını adeta sindiren hakemler, tutarsız kararları ile seyircilere saç baş yoldurdu.Koçarlı Vali Şenol Engin Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Hakem Melih Sayın yönetirken, Sayın'ın yardımcılıklarını Yan Hakemler Alper Kara ve Furkan Çıraklar yaptı.

OFSAYTTAN ATILAN GOL,

MAÇIN KADERİNİ ETKİLEDİ

Dakika 9'da Onur Okan'ın kornerden açtığı ortaya Eniscan arka direkte kafa ile topu ağlara göndererek Yeşilovaspor'u öne geçirdi:0-1. 12'de etkili gelen Yeşilovaspor, Emircan'ın attığı golle farkı ikiye çıkarırken, bu golde ofsaydı kaçıran yan hakem Furkan Çıraklar'ın verdiği karar ile gol geçerli sayıldı. Yıldızspor taraftarları, teknik heyet ve futbolcular ofsayttan atılan gole uzun süre itiraz ederek tepki gösterirken, bu karar maçın kaderini etkiledi.

YILDIZSPOR FIRSAT TEPTİ

İki farklı geriye düşmesine rağmen, pes etmeyen Yıldızspor'da 24'te Mustafa Ekici'nin ceza sahası içerisinde düşürüldü. Hakem Melih Sayın, penaltı noktasını gösterdi. Penaltının başına geçen Ferit Olgun'un sert şutunu kaleci ayakları ile çıkardı. Yıldızspor önemli bir gol fırsatını değerlendiremedi. 37'de Yıldızsporlu Murat'ın ceza sahası dışından sert şutunda top direkte patladı. Karşılaşmada ilk yarı 0-2 sona erdi.

BERABERLİK İÇİN

YÜKLENİRKEN, GOLÜ YEDİ

İkinci yarıya etkili başlayan Yıldızspor, 67'de Tugay'ın attığı golle farkı 1'e indirdi. Bu golle beraberlik için umutlanan Yıldızspor beraberlik için yüklenirken 78'de Furkan'ın attığı golle yıkıldı ve 1-3 geriye düştü. 81'de Yıldızspor'da sol kanattan açılan ortaya Fatih, kafa ile vurdu. Kalecinin müdahalesi ile top direkten döndü. Birçok gol pozisyonundan eli boş dönen Yıldızspor rakibine 1-3 mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu sonuçla Yıldızspor üst üste ikinci yenilgisini alarak 2 puanda kaldı. Bornova Yeşilovaspor ise lider Efeler 09 Spor FK'nın puan kaybettiği haftada gol averajı ile rakibinden liderliği devraldı.

KÖTÜ YÖNETİME BÜYÜK TEPKİ

Maç sonunda, Yıldızspor cephesi, hakemlere kötü yönetim sergilemelerinden dolayı büyük tepki gösterdi. Hakemler ise soyunma odasına polisler eşliğinde girebildi.

Süper Kupa maçı yarım kaldı! Süper Kupa maçı yarım kaldı!

ONLAR DA MAÇTAYDI

Karşılaşmayı bine yakın seyirci izledi. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mikail Kavaklı, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Aydın Şube Başkanı Ali Hakan Koç, Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan ve iki takım yöneticileri stata yeni yapılan protokolden maçı takip etti.