Güzel kadın hoş geldin köşeme.

Benim kaç yıllık hayalim bir köşede yazmak bilmiyorum, ama bizim seninle buluşmamız binlerce yıllık bir özlem. Seni hiç tanımıyorum güzel kadın. Yine de acılarını, anlatamadıkları sustuklarını, yüzünün kırışıklıklarını, küsmelerini ve gülmelerini bilmiyorum bir şekilde. Yeterince yaklaşınca ne de çok benziyoruz her birimiz diğerine.

Şimdi kavuştuk güzel kadın. Kadının kadına dost olduğu yerde kavuştuk. Burada kıskançlık yok, dedikodu yok, yargılama yok. Burada hayaller cesurca anlatılır, eller birbirini tutar, cesaret olur, neşe olur, şifa olur.

Şimdi bir söz var bana. Birazdan okuyacağın cümleye bir şans vermeni istiyorum. 'O kadar değil, yok canım ben mi' diye başlayacak cümlelerin sesini kıs ve izin ver sana anlatacaklarına. Önce yazacağım ve anlatacağım birçok hikaye olacak sana, birebir başarabildiklerim, denediklerimden bahsedeceğim sana ve bilmeni istiyorum ki bilmediğim, bilemediğim bir sürü şey var. Öyle saçmaladığım zamanlar oluyor ki elimi ayağımı nereye koyacağımı bilmiyorum. Bazen kaybolmuş olarak uyanıyorum bazen bir süper kahraman gibi, bir kadın gibi.

Yine de bildiğim ve inandığım bir şey. Koca dünyada sadece ama sadece bir tane olan şeye eşsiz deriz değil mi? Cevabın evet ise devam ediyorum. Su anda bulunduğun yerde bu dünyada sadece 1 tane olan bir şey var, hadi şimdi onu bul. Buldun mu harika! Bulamadın mı, iyice bak iyice gözünün önünde, hadi kalk bir aynaya bak.

Evet sensin ister biyolojik ister matematiksel olarak nereden bakarsan bak, bu dünya da senden sadece 1 tane var biriciksin ve eşsizsin. O zaman sana sunu diyeceğim. Hep bir mucize olsun istiyoruz ya hayatımızda. Biri gelsin, bir şey olsun diye kalbimizden geçiriyoruz ya hani... Şimdi sana bir sır vereceğim. Bir mucizeye ihtiyacın yok güzel kadın. Mucizenin kendisi sensin!

Bu ilk yazımda tanışma olsun ben sana kendimi anlatacağım. Ve senden de kendini anlatmanı isteyeceğim. Ancak birazdan benim anlatacağım gibi standart bir anlatım olsun istemem, ben Profesyonel bir koçum işim soru sormak, yargılamadan dinlemek ve hedeflerine ulaşman için güçlü yanlarını keşfedeceğin ortamlar hazırlamak.

Bunu neden söylüyorum. Çünkü sana bir şey anlatmayacağım güzel kadın, ne kadar da çok dinledin demi? Biliyorum. Bu yüzden ben sana sorular soracağım güzel kadın sende dilersen bana cevap gönderebilirsin ve burada buluşuruz.

Beni takip et güzel kadın, bir sonraki yazımda sana kendimi anlatacağım ve seni sana soracağım. Kimsin en güzel kadın?