2011 yılından bu yana düzenlenen Geleneksel Erguvan ISG Team Boat Boğaziçi Turu bu yıl da büyük bir coşku ile 7 Mayıs 2023 Pazar günü yüksek bir katılım ile gerçekleşti.

2023 yılında 10.su düzenlenen turda katılımcılar Beşiktaş ve Üsküdar İskelesi'nden tekneye bindiler. Son 3 yıldır yapılamayan Geleneksel Erguvan Tekne Turu, Efsane adlı teknenin Beşiktaş'a yanaşmasıyla ve trompet eşliğinde başladı.

Teknede hoş geldin kokteyli ile misafirlerini karşılayan Can Artuner yaptığı hoş geldiniz konuşmasında; hem ülkenin hem de bireysel olarak insanların zorlu bir dönemden geçtiğini, deprem, salgın hastalık ve ekonomik zorluklarla dolu bir hayatın insana, içinde yaşanılan her anın nasıl doğru değerlendirilmesi gerektiğini çok iyi anlattığını ifade etti.

İş Güvenliği camiasının birçok paydaşının katılımıyla gerçekleşen geleneksel tekne turuna iş sağlığı ve güvenliği camiasının tanınmış 150'ye yakın uzmanı ve hekimi katıldı. Hep birlikte yenilen öğle yemeği sonrasında Arkeolog Nezih Başgelen'in sunumuyla İstanbul'a ilişkin önemli bilgiler verdi.

Değerli sanatçı Yücel Karakuş'un keyif dolu müziği ile tekne Üsküdar iskelesine vardı. 5 Mayıs 2023 günü Hıdırellez günü doldurulan dilek kağıtları teknedeki gül ağacına keselerle asılarak dilekler tutuldu.

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı Özer: "Çiftçinin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz" Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı Özer: "Çiftçinin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz"

Tur, İzmir Marşı ve bayrakların coşkuyla sallanmasının ardından turun simgesi olan Erguvan İSG Team Boat Posteri önünde geleneksel fotoğraf çekimi yapıldı. Misafirler seneye buluşmak üzere herkes neşe içinde evlerine döndü.