Aydın'ın siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşen açılışta, Çine'nin yeraltı zenginliklerini endüstriyel ürün olarak üretecek olan fabrika üretime görkemli bir açılış ile başladı.

Oğlu şüphesinde haklı çıktı, evde cansız bedeni bulundu Oğlu şüphesinde haklı çıktı, evde cansız bedeni bulundu

Maden sektöründe faaliyet gösteren, sektörün öncü firmalarından EYSİM Mineral Madencilik korona virüs salgını sebebiyle yaşanılan sıkıntılara rağmen önemli bir yatırıma dha imza attı. Bugüne kadar yüzlerce kişiye istihdam sağlayan Muhammed Demir tarafından hayata geçirilen fabrikada Çine'nin yeraltı zenginlikleri endüstriyel ürün olarak üretileceği duyuruldu.

Çine Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan EYSA kuvars plaka üretim fabrikası, deneme faaliyetlerinin ardından açılış töreniyle üretime geçti.


Açılış törenine TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Bahattin Nazlı, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine muhtarları, siyasi parti ve STK Temsilcileri, çok sayıda iş insanı, siyasetçi ve vatandaşlar katıldı.