Aydın'ın göbeğinde bomba paniği Aydın'ın göbeğinde bomba paniği
Aydın´ın Efeler ilçesinde yaşayan emekli beden eğitimi öğretmeni Hakan Atalay (55), ahırda ölü bulundu.
Olay, Efeler ilçesi Çayyüzü Mahallesi´nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hayvan çiftliğine giden 55 yaşındaki emekli beden eğitimi öğretmeni Hakan Atalay´dan ailesi bir süre haber alamadı. Durumdan endişe eden yakınları kontrol etmek için hayvan çiftliğine gitti. Çiftliğin ahır kısmında Atalay´ı yerde hareketsiz bir şekilde yatarken bulan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi´ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Atalay´ın hayatını kaybettiğini belirledi. Vücudunda darp izleri bulunduğu öğrenilen talihsiz öğretmenin cansız bedeni otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi´ne götürüldü.
Ahırda yapılan incelemelerde çiftlikte bulunan bir boğanın boynuzunda kan lekesi tespit edilirken Atalay´ın hayvan saldırısı sırasında hayatını kaybettiği ihtimali değerlendiriliyor.
Hayatını kaybeden talihsiz öğretmenin cenazesi, yarın memleketi Afyon´da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.