Savaş: “Aydın’ı spor şehir yapacağız” Savaş: “Aydın’ı spor şehir yapacağız”

Efeler 09 Spor FK ile anlaşma için Aydın'a gelen Teknik Direktör Hakan Şimşek, bir başka Aydın temsilcisi Eşin Grup Sökespor ile anlaştı. Şimşek'in anlaşması ile ilgili de gönderme yapan Kulüp Başkanı Tamer Makaraç, 'Sizler hayal edersiniz Eşin Grup Sökespor kulüp Başkanı Tamer Makaraç hayalleri gerçeğe çevirir' dedi.


HABER: RAMAZAN AYDEMİR : Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup lideri Efeler 09 Spor FK, takımın başına getirmek için Teknik Direktör Hakan Şimşek ile görüştü. Büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenilen Şimşek, yeşil-beyazlı kulübü bırakıp, bir diğer Aydın takımı Eşin Grup Sökespor'a gitti. Teknik Direktör Metin Altınay ile yolları ayıran Sökespor Başkanı Tamer Makaraç, 3. Lig'de Ispartaspor'u şampiyon yaparak 2. Lig'e çıkartan Şimşek ile yaptığı görüşmede anlaşma sağladı. Tecrübeli teknik adam için kırmızı lacivertli kulüpte imza töreni düzenlendi. Efeler 09 Spor FK ile anlaşmanın eşiğinden dönerek feyk atan Şimşek, kendini kırmızı lacivertli kulübe bağlayan imzayı attı. İmza töreni sonrasında Başkan Makaraç ve Takımın yeni teknik patronu Şimşek, 'Burada imzalar kağıtlara değil, kalplere atılır' pankartının önünde objektiflere poz verdi.

'HAKAN ŞİMŞEK İLE İRTİBATA GEÇTİK'
Eşin Grup Sökespor Başkanı Tamer Makaraç, Efeler 09 Spor FK ile anlaşmanın eşiğinden dönen Teknik Direktör Hakan Şimşek ile anlaşma sağlamasının ardından, açıklamalarda bulundu. Eşin Grup Sökespor Kulüp Başkanı Tamer Makaraç, 'Lig'in başlamasıyla birlikte her zaman ifade ettiğim gibi biz bu sene bu ligde misafiriz demiştik ve hala daha söylemimi tekrarlıyorum. Ligin üçüncü haftasında kötü gidişatın önüne geçtik ve Metin Altınay hocamız ile yollarımızı ayırdık. Hiç zaman kaybetmeden Hakan Şimşek hocamız ile irtibata geçerek Eşin Grup Sökespor'un başına geçmesi için her konuda anlaşma sağladık. Sökespor'umuza hayırlı uğurlu olsun. Bu yolun sonu şampiyonluk. Hiç kimse şüphe duymasın. Çünkü bu ligde şampiyonluk Sökespor'umuzun aslan parçalarına yakışır' dedi.
'SİZ HAYAL EDERSİNİZ'
Hakan Şimşek hakkında çıkan habere yanıt veren Şimşek, 'Sosyal medyada çıkan haberleri gördüğümüzde biraz tebessüm ettik. Lider takıma şampiyon hoca diye başlık atılmış. Arkadaşlar dereyi görmeden paçayı sıvamayın. Sizler hayal edersiniz Eşin Grup Sökespor kulüp Başkanı Tamer Makaraç hayalleri gerçeğe çevirir. Her zaman söylediğim gibi Eşin Grup Sökespor bu ligde bu sene misafir, ligin sonunda şampiyon olarak özlem duyduğumuz 3.lig'e çıkacağız inşallah' diye konuştu.Öte yandan, Efeler 09 Spor FK'nın ise hoca görüşmelerine devam ettiği öğrenildi.