Kuşadalılar Tiyatro Günleri ile ücretsiz oyunlarla buluşuyor Kuşadalılar Tiyatro Günleri ile ücretsiz oyunlarla buluşuyor
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay´ın sanata ve sanatçıya desteği devam ediyor.
Efeler Belediyesi, birbirinden değerli sanatçıların sahnelediği tiyatro oyunlarını, Efeler halkı ile buluşturmaya hazırlanıyor. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay´ın, Pandemi sürecinde perdelerini kapatmak zorunda kalan tiyatrolara online etkinlikler yoluyla verdiği destek, şimdi sahnelerin açılmasıyla yüz yüze etkinlikler ile sürecek. Bu kapsamda düzenlenen `Seni Unutmak İstemedim Ki´ adlı tiyatro oyunu, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay´ın göreve gelmesinin ardından yapılan yenileme çalışmalarıyla adeta bir açık hava etkinlik merkezi haline gelen Pınarbaşı Mesire Alanı´nda, 23 Haziran Çarşamba günü saat 20.00´de pandemi tedbirleri gözetilerek gerçekleşecek.
Oyunun ücretsiz davetiyeli olduğunu söyleyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Kovid-19 tedbirleri kapsamında online olarak sürdürdüğümüz tiyatro oyunlarımızı, kademeli normalleşme dönemi ile birlikte vatandaşlarımızla yüz yüze olarak buluşturmaya hazırlanıyoruz. Kayra Şenocak´ın yazıp yönettiği, Değerli Oyuncular Ferdi Akarnur, Dost Elver, Pelin Öztekin´in yer aldığı `Seni Unutmak İstemedim Ki´ adlı tiyatro oyunumuz için Efelerli sanatseverlerimiz davetiyelerini Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi, Kitap Kafe ve Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nden temin edebilir." dedi.