AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir'i yıpratmak maksadıyla bir takım açıklamalarda bulunan Anıl Can Çiğ'in 6 ay önce görevden alındığının altını çizen Mahalle Başkanı Güymen; 'Bu şahsın tarafımca kişisel husumeti bulunmasından dolayı partimize ve Efeler ilçe başkanımıza hedef olarak bir takım gerçek dışı iddialarda bulunmuştur.' dedi.

Başkan Güymen gerçekleştirdiği açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verdi;

'Gençlik Kolları Başkanı olduğunu iddia eden Anıl Can Çiğ bir takım aslı bulunmayan, gerçeklerden uzak mesnetsiz iddialarda bulunmuştur.

Öncelikle Gençlik kolları olarak lans edilen şahıs, 6 ay önce görevden alınmıştır. Partimizde bu şahsın hiçbir görevi bulunmamaktadır.

Bu şahsın tarafımca kişisel husumeti bulunmasından dolayı partimize ve Efeler ilçe başkanımızı hedef göstermek için bir takım gerçek dışı iddialarda bulunmuştur. Şahsın tarafıma zarar vermesi için böyle bir yolu tercih etmesi, kendisi adına üzücüdür.

Şoför esnafına seslenen Savaş: ‘Kazanırsam kazancınız artar’ Şoför esnafına seslenen Savaş: ‘Kazanırsam kazancınız artar’

AK Parti herşeyden önce milletin gönlünde taht kurmuş, geçmişten günümüze devam eden, önümüzdeki yüzyıllar boyunca bitmeyecek günümüze kadar devam eden ve yüzyıllar boyunca da devam edecek olan bir hak yolunun, adaletinin, davanın adıdır.

Öncelikle partimize gönül verenlerden ve Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ile yönetimimizden özür dilemesini şiddetle tavsiye ederim. Bu kutlu davaya şahısların şahsi menfaatleri uğruna zarar vermesi, AK Parti'ye üye olmuş, gönül vermiş kimsenin haddine değildir.'