Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdür Yardımcılığına atanan Harita Yüksek Mühendisi İshak Çelik görevine başladı. Çelik'i ziyaret eden DSİ 21. Bölge Müdürü Göktuğ İlter, Çelik'e yeni görevinde başarı ve kolaylıklar diledi.

Merkezi Aydın olmak üzere Denizli ve Muğla illerini de kapsayan bir alanda faaliyet gösteren DSİ 21. Bölge Müdür Yardımcılığı'na Aydın'lı Harita Yüksek Mühendisi İshak Çelik atandı. Görevine başlayan Çelik'i DSİ 21. Bölge Müdürü Göktuğ İlter, DSİ 21. Bölge Müdür Yardımcıları İnan Gündüz, Cengiz Köse ve Mehmet İskender ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

GELENEKSEL ERGUVAN-İ İSG TEAM BOAT TURU 28 NİSAN´DA YAPILACAK GELENEKSEL ERGUVAN-İ İSG TEAM BOAT TURU 28 NİSAN´DA YAPILACAK

DSİ 21. Bölge Müdür Yardımcılığı'na Aydın'lı bir bürokratın atanması tarımla uğraşan hemşerilerimiz başta olmak üzere, siyaset, bürokrasi ve Aydın eşrafı tarafından memnuniyetle karşılandı.

İSHAK ÇELİK KİMDİR?

1982 yılında Aydın ilinin Efeler ilçesinde dünyaya gelen İshak Çelik, ilk ve orta öğrenimini Aydın'da tamamladı. Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Necmeddin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde tamamlamıştır. İş hayatına 2005 yılında DSİ 4. Bölge Müdürlüğü Ermenek Barajı ve HES Kontrol Şube Müdürlüğü'nde Kontrol Mühendisi olarak başlayan Çelik, 2010 yılında DSİ 4. Bölge Müdürlüğü Etüt Plan Şube Müdürlüğü'nde Harita Baş Mühendisi olarak görevlendirilmiştir. 2011 yılında memleketi Aydın'da DSİ 21. Bölge Müdürlüğü 211. Şube Müdürlüğü'nde Etüt Plan Baş Mühendisi olarak görevlendirilen Çelik, 2015 yılında DSİ 21. Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğü görevine getirilmiştir. 2015 yılından bu yana şube müdürlüğü görevini yürüten Çelik, 2021 Haziran ayında DSİ 21. Bölge Müdür Yardımcılığı görevine getirilmiştir.