Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı Özer: "Çiftçinin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz" Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı Özer: "Çiftçinin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz"

Didim Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi´nde 2790 Ada 1 Parsel üzerindeki 7 bin 253 metrekarelik alanda yapılacak olan Amfi tiyatro için ihaleye çıkıldı. Amfi Tiyatro yapım işi, açık ihale usulü ihale teklifi yayınladı. 29 Nisan 2021 günü saat 14.30´da Didim Belediye Meclis Salonunda gerçekleşecek ihalenin, 7 ayda (225 takvim günü) tamamlamak kaydı ile yeterlilik belgesi olan iş insanlarının ya da şirketlerin katılımıyla yapılacak.
2019 yerel seçimleri öncesinde 3 mega projeden biri olan ikinci koyda Amfi Tiyatro ihalesiyle ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 4 bin kişilik bir amfi tiyatronun inşaatına başlayacaklarını belirterek, 'Turizm kenti Didim´imize değer katacak olan amfi tiyatro projemiz de yine bakanlığımızın öngörüsüyle belediyemize tahsisi yapılmıştır. İkinci koy bölgesinde yapılacak olan amfi tiyatro, kaldırım seviyesinden bakıldığında sadece 1,5 metre bir yükseklik görülecek; yürürken deniz manzarası kesilmeyecek ve yeşil bir amfi tiyatro projesi olacak. 4 bin kişilik bir amfi tiyatro planlaması yaptık. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum' dedi.