Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 3. Grup'ta ilk haftada Aydın derbisi heyecanı yaşanacak. Aydın ekiplerinden Yıldızspor sezonun ilk maçında deplasmanda Sökespor'a konuk olacak. Pazar günü saat 14.00'te Söke İlçe Stadı'nda oynanacak olan maçın hazırlıklarını sürdüren Yıldızspor'a Efeler ilçesi esnaflarından Murat Cesur sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Kulüp binasında yapılan ziyarette Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir, A Takım Teknik Sorumlusu Samet Albayrak ve futbolcular hazır bulundu.


CESUR GALİBİYET İSTEDİ
Derbi öncesi mavi-beyazlı takıma moral ziyareti gerçekleştiren Murat Cesur, işletmesinde kendi elleriyle hazırladığı kelle paça çorbasını futbolculara ikram etti. Yıldızspor'u yakından takip ettiğini ve Efeler ilçesinin bir esnafı olarak takımın daima yanında olduğunu belirten Cesur, futbolculardan Sökespor ile oynayacakları Aydın derbisinde galibiyet isteyerek başarılar diledi.

Savaş: “Aydın’ı spor şehir yapacağız” Savaş: “Aydın’ı spor şehir yapacağız”


'HEDEFİMİZ GALİBİYETLE DÖNMEK'
Murat Cesur'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sportif Direktör Özdemir, 'Efeler ilçemizin değerli esnaflarından Murat Cesur'un ziyareti takımımızın Sökespor ile oynayacağı derbi maçı öncesi moral vermiştir. Efeler halkının ve esnaflarımızın bu tür desteklerine ihtiyacımız var. Esnafımızın yanımızda olması ve bu tür nazik ziyaretlerle takımımıza destek vermesi, bizleri daha da güçlendiriyor. Bizlerin daima yanında olan Efeler ilçesi esnaflarına teşekkür ediyoruz. Sökespor maçı hazırlıklarımız galibiyet parolası ile sürdürüyoruz. Zor bir maç olacak. Bunun bilincindeyiz. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Biz Aydın'ı BAL'da en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz' diye konuştu.