Aydın Büyükşehir Belediyespor'da, Antrenör Mustafa Ünlü'nün kendisi yerine göreve gelen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Aydın Şube Başkanı, Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin hakkında üstü kapalı olarak göndermede bulunması, antrenör camiasında polemiğe neden oldu.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Bir dönem mavi-beyazlı kulüpte çalışan Antrenör Süleyman Bulut, Antrenör Ünlü'nün Teknik Direktör Tekin hakkında üstü kapalı olarak yaptığı açıklamaları savunarak destekledi. Ünlü gibi üstü kapalı olarak kendisi de Tekin'e sosyal medya hesabından gönderme yapan Bulut, 'Bu memlekete cahilden değil, okumuş cahilden zarar geldi' sözleriyle Tekin'e yüklendi. Paylaşımında kullandığı kelimelerde yaptığı kelime hataları ve anlamsız cümlelerin dikkatlerden kaçmadığı Bulut, okumuş cahillikle gönderme yaptığı Tekin karşısında Türkçede sınıfta kaldı.

BULUT KOMİK DURUMA DÜŞTÜ

Kurduğu birçok cümlede hatalar bulunan ve savunduğu kişinin bile ismini yanlış yazan Bulut'un paylaşımında iki kelimeyi bir araya getirmekte güçlük çektiği gözlendi. Paylaşımında Türkçeyi adeta katleden Bulut'un Tekin'e gönderme yapmaya çalışırken, paylaşımındaki kelime hataları ve anlamsız cümleleriyle, kendisini gülünç duruma düşürdü. Bulut'un yaptığı paylaşım ise, camiada komik karşılandı.

Buharkent Futbol Sahası’nda bakım onarım çalışmaları tamamlandı Buharkent Futbol Sahası’nda bakım onarım çalışmaları tamamlandı

BULUT'UN PAYLAŞIMDAKİ İŞTE O AÇIKLAMALARI

Bulut'un sosyal medya hesabından paylaştığı o sözler şu şekilde;

Son günlerde antrenör değişikleri yaşanan ilimizde sosyal medyada çıkan haberleri takip ediyorum.2004 başladığım Antrenörlükde sayısız tecrübeler yaşadım. Koçarlı menderesi çalıştırırken.Bir çok antrenör başkanı arayarak başkanı arayarak.benimle ilgili olumsuz şeyler Söyleyerek takımı çalıştırmak talepleri olmuşdu.Hemde bunlar çok yabancı değildi bazılarına bazen ekonomik yönden desdek bile oluyordum.O günlerde her zaman beni desdekleyen Nihat Engin baskanıma teşekür ediyorum.2 amatörde Yıldız spor Kocarlı menderes cekişirken Aydında tanınmış bir cok Antrenör Yıldız sporu taraftarı gibi desdekledi fakat ben tek başıma Yıldız sporu aydında onların önünde yenerek Şampiyon yaptım.Orda olan hiç bir antrenör arkadaşım ne kadar üzülmüş olmalı kimse bana tebrik etmedi. anlayayan anlar.Bşb kurucu antrenörken dönen dolapları biliyordum.Fakat burada MUTAFA ÜNLÜ Hocanın hakkını yiyemem Kendisine antrenörlük teklifi yapıldığında Süleyman hocanın onayı olmadan kabul etmem demiş kendisine bu konuda teşekkür ettim.Futbol kitle sporudur bunlar oldu diye kimseye kırgın degilim kitle sporları böyledir.Seyirci baskısı yönetici baskısı. diger unsurlar yönetmek sadece futbolu oynamak veya okumakla olmuyor.Sitresi pozitif yönde yönetmek Baskıları bir temaşa olarak görüp Tüm bu baskıları iyi yönetim sonuca ulaşmaktır. Antrenör seçimlerinde bu konuların konuşulması gerekirken kimse yoktu. Ben orada bir şeyler ifade ettiğimde her kez bana saldırdı.Yönetimden hiç bir tepki gelmemişdı.nedenini anlayamadım.Bu memlekete cahilden değil okumuş cahilden zarar geldi. Cahiller bu ülkeye CUMHURRİYETİ Armağan etti. Saygılarımla.