Bulut AVM, Aydın'da kırtasiye, hırdavat, oyuncak, plastik, aydınlatma, musluk malzemeleri, züccaciye ve kozmetik sektörlerinde geniş ürün çeşidiyle perakende ve toptan satışla hizmet veren, Aydınlılara sektördeki en büyük mağaza ile buluşturmanın gururunu yaşıyor. Uygun fiyat yelpazesi, yenilikçi bakış ve güler yüzlü personeliyle bölgede tek olduklarını ifade eden Bulut AVM işletme sahibi Mukadder Bulut, 'Bulut Hırdavat Aydın'da bilinen bir firma ve BTM olarak perakende hizmet vermekteyiz. Biz bir aile şirketiyiz. 2 yıl önce yeni şirket anlayışımız ile işletmemizi kurduk ve büyümeye devam ediyoruz. Bulut mağazası Bin metrekare alan üzerine kurulu Aydın'da sektöründeki en büyük mağaza. Birçok insanın ihtiyacı olan hediyelik eşya, hırdavat, zücaciye, kırtasiye, plastik ev gereçleri, aydınlatma, musluk malzemeleri, kozmetik gibi 10 farklı alanda 13 bin çeşit ürünle ve uygun fiyatla hizmet vermekteyiz. Ekibimiz mağaza müdürü, pazarlama ekibi ve her kategorinin her reyonun ayrı görevlisi bulunmaktadır. Fiyatlarımız Türkiye ölçeğinde uygun fiyatlardır.

Organizatörler tutuklandı Organizatörler tutuklandı

İstanbul'dan hata yurt dışından gelen ve uygun fiyatlı satış yaptığımızı dile getiren müşterilerimiz var. İşimizi seviyoruz. Gündemin sezonun ihtiyaç olan ürünlerini en kaliteli, en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmaya gayret gösteriyoruz. 25 yıllık tecrübemiz ile bunu sağlıyoruz. Firmamız Ege Bölgesinde pazarlama ağı ve 3 servis aracı ile Muğla, İzmir, Manisa ve Aydın'da hizmet vermektedir. Toptan gıda çarşısında toptan mağazamızda da hizmet vermekteyiz. Aydın'a hayırlı olmasını diliyoruz. Tüm Aydın halkımızı mağazamıza alışveriş yapmaya bekliyoruz. Mağazamızda yan tarafta 15 araçlık otoparkımız bulunmakta, otopark sorunumuz yoktur' dedi.

HEDEFİMİZ ULUSAL BİR MARKA OLMAK

Ege Bölgesi'nin toptan ürün ihtiyacını tek adreste karşılayan Bulut AVM işletme sahibi Mukadder Bulut, en büyük hedeflerinin ulusal bir marka olmak olduğunu söyledi. Bulut, 'Kurumsal bir firma haline geldik. Gerek parkodlama, gerek stok sistemi, gerekse otomasyon olarak kendimizi, vizyonumuzu misyonumuzu güçlü tutuyoruz. Ulusal bir marka haline gelmeyi hedefliyoruz. Aydın halkımızın Aydının içinden çıkan bu firmaya destek vermesini bekliyoruz. Aydın Çineliyim. Aydın'ın çocuğuyum. İnşallah Aydın için, Türkiye için güzel bir marka geliyor' ifadelerini kullandı.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, İŞKUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger ve vatandaşların katıldığı Bulut AVM'nin açılış töreninde misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.