EFELER HABER/RAMAZAN AYDEMİR-Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde iki kulüp arasında futbolcu transferi gerginliği yaşandı. Bozdoğan Madran Belediyespor, yaşanan gerginlik sonrasında kendisinde oynamak isteyen 6 futbolcuyu alabilmek için Bozdoğan Belediyespor'a 26 bin 800 lira yatırarak oyuncuları aldı.

Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi

Bozdoğan ilçesinde 2020 yılında Haziran ayında Ömer Güraydın başkanlığında Bozdoğan Madran Belediyespor'u kuruldu. Kurulması ile birlikte kulübün alt ve üst yapısını oluşturmak için harekete geçen Başkan Güraydın, Bozdoğan Belediyespor'da forma giyen futbolcular Tolga Şahin, Mustafa Doğan, Dündar İren, Onur Omay, Berkay Metin ve Emirhan Mutlu'nun kendilerinde oynamak istedikleri için Kulüp Başkanı Cihat Şener ile görüştü. Yapılan görüşmede Başkan Şener oyuncuları vermeyince iki başkan arasında gerginlik yaşadı. Yaşanan gerginlik sonrası, 6 oyuncu için 4 bin 800'er lira olmak üzere toplam 26 bin 800 lirayı Bozdoğan Belediyespor hesabına yatıran Güraydın, oyuncuları Bozdoğan Madran Belediyespor kadrosuna kattı.

'ÇÖZÜM YOLUNU HEP YOKUŞA SÜRDÜ'

Konu ile ilgili açıklama yapan Bozdoğan Madran Belediyespor Başkanı Ömer Güraydın, 'Bozdoğan küçük bir ilçe. Bu gibi küçük ilçelerde iki kulüp olması çok mantıklı değil. Biz bunu baştan ilettik ve çözüm yolu için istişare yapmak istedik ama Bozdoğan Belediyespor yönetimi bu çözüm yolunu hep yokuşa sürdü ve bizlere yeni kulüp kurmaktan başka bir seçenek bırakmadı. Takımımızda oynamak isteyen Bozdoğan Belediyespor'daki altı oyuncuyu kendilerinden istedik. Ancak anlaşma yoluna gitmeyince altı oyuncu için Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği bedeli 26 bin 800 lirayı Bozdoğan Belediyespor'a yatırmak zorunda kaldık. Bizi bu yük yolumuzdan alıkoyamaz. Biz Bozdoğan gençlerini bu konuda mağdur etmeyiz. Bozdoğan'ı ilçemizin gençleri ile en iyi şekilde temsil edeceğiz' diye konuştu.

Öte yandan, 11-12 Aralık'ta başlayacak olan Birinci Amatör Küme 2. Grup'ta mücadele edecek olan Bozdoğan Madranspor'da ise hedef şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e çıkmak olduğu bildirildi.