Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın'ın beş takımla BAL'da temsil edileceğinin altını çizen Altuntaş, 'Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon bir takımımızı profesyonel lige göndereceğimiz bir sezon olmasını istiyoruz' dedi.
Bu sezon Aydın için çok önemli olduğunu vurgulayan Altuntaş, 'Şehrimizde BAL'a katılacak tüm takımlara öncelikle başarılar diliyorum. Fikstüre inanan birisi değilim. Her takımla maç yapacağız. Önce yada sonra oynamak hiçbir şey değiştirmez. Aydın Büyükşehir Belediyespor olarak sahada alınacak sonuçlar kadar ortaya konulacak futbol ve fair-play anlayışı bizim için çok önemli. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon bir takımımızı profesyonel lige göndereceğimiz bir sezon olmasını istiyoruz. Sezonumuz hayırlı ve uğurlu olsun' dedi.


BÜYÜKŞEHİR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR
Yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenman ve hazırlık maçları ile devam eden mavi-beyazlılar, beşinci hazırlık maçına çıktı. Oynadığı dört hazırlık maçını da kazanarak başarılı bir hazırlık dönemi geçiren mavi-beyazlılar beşinci hazırlık maçında BAL'ın şampiyonluk adaylarından Manisaspor'a konuk oldu. Manisa'da Tarık Almış Tesisleri'nde oynanan maçını mavi-beyazlılar, 2-0'lık skorla galip ayrıldı. A Takım Teknik Sorumlusu Mustafa Ünlü yönetimindeki mavi-beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri ilk yarıda Turgut Delen ve ikinci yarıda Sergen Şakirler kaydetti. Bu sonuçla mavi-beyazlılar beşinci hazırlık maçını da kazandı.