HABER: DOĞUKAN ALKAN - RAMAZAN AYDEMİR - Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Efeler'deki Yemen Kahvesi'nde düzenlenen kahvaltıya Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit ve yönetim kurulunun yanı sıra, Aydın Kartalları Spor Kulübü Başkanı Kadir Kavruk, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayları Ferdi Uzun, Fatma Yazıcı ve gazeteciler katıldı.
BEŞİKTAŞLILARA DAVET
Dernek olarak 22 Ocak Cumartesi günü 4. Olağan Genel Kurulu'nu yapacaklarını hatırlatan Başkan Cerit, Çeştepe Düğün Salonu'ndaki Genel Kurul'da 7'si asil 7'si yedek 14 kişilik yönetim kurulunun seçileceğini dile getirerek kongreye Beşiktaş'a gönül verenleri kongreye davet etti.
YÖNETİMDE 3 DEĞİŞİKLİK
Mevcut yönetim kurulunda 3 ismin değişeceğini dile getiren Cerit, '22 Ocak 2022'de Çeştepe Düğün Salonunda 4. Olağan genel kurulumuzu yapacağız. Şimdilik görünen o ki tek listeyle genel kurula gidiyoruz. Önceki seçimde 280 üyemiz oy kullanmış, 180 üyenin oyunu alarak göreve gelmiştik. 7'si asil, 7'si yedek üyeden oluşmasına rağmen 14 aktif yönetim kurulu üyesi gibi çalışıyoruz. Bir önceki yönetimde görev alan 14 kişiden 11'i yeni yönetimde göreve devam ediyor. Üç yeni arkadaşımız aramıza katılacak. Aynı görev sorumluluğumuzu yerine getirecek bir ekiple yola devam ediyoruz. Derneğimizin gücünü biliyoruz. Göreve geldiğimizde 411 üyemiz vardı. Seçimin ardından 50'ye yakını istifa ettiler. Daha sonra yeni üyelerle 515 üye ile genel kurulumuzu yapacağız' dedi.
'AYDIN'IN EN GÜÇLÜ STK'SIYIZ'
Aydın'ın en aktif ve güçlü sivil toplum kuruluşu olduklarını belirten Cerit, dernek olarak yaptıkları faaliyetlerle ilgili şu bilgileri verdi: 'Derneğin 3 yılda önemli organizasyonlara imza attığını dile getiren Taşkın, '19 Mart Dünya Beşiktaşlılar Günü olarak kutlanıyor. Derneğimiz kurulduğu günden beridir kutluyor. 19 Mart 2019'daki yemeğimiz 574 kişilik katılımla kutlandı. Bunu güvenoyu gibi algıladık. Kermes düzenledik. Hacı Hüseyin Arslan Özel Eğitim Okulu'nda 23 Nisan'da etkinlik yaptık. Rahmetli tribün şehidimiz Mühendis Oktay'ın ismini verdiğimiz halı saha turnuvası yaptık. Bu turnuvayı bakıma muhtaç çocukların kaldığı evlerin düzenlenmesinde harcadık. Kadın üyelerimiz oldukça fazla. Kadın kollarımız cezaevinde anneleriyle birlikte yaşayan kader mahkumu çocukların, cezaevinde oyun oynamaları için odayı baştan sona yeniledi. Kuruluştan bu yana kullandığımız dernek binası küçük geldiği için yeni dernek binasına taşındık. Köşk ilçesindeki 2 okulu A'dan Z'ye tamir ettik. Bütün sosyal projelerde üyelerimizin desteğiyle yapıyoruz. Biz Beşiktaş'ın olduğu her yerde Aydın'ı, Aydın'da da Beşiktaş'ı temsil ediyoruz. Bu iki kutsal görevin sorumluluğunu hissediyoruz.'
'AYDIN İÇİN HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ'
Cerit, 'Şehrimizin takımlarıyla da el eleyiz. Fenerbahçe ve Galatasaray Dernekleriyle kentin yararına olan projelerde bir arada çalışmaya hazırız. Aydın'ın daha iyi bir yere gelmesi için her şeyi yapmaya hazırız. Bunun için de yeniden göreve talibiz' diyerek şölen havasında bir kongre gerçekleştirmek için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade etti.

Başkan Yetişkin mesaiye personeli ile bayramlaşarak başladı Başkan Yetişkin mesaiye personeli ile bayramlaşarak başladı