HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup'ta ligin en genç ekiplerinden Aydın Yıldızspor, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Efeler'deki Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha'da A Takım Teknik Sorumlusu Samet Albayrak yönetiminde gerçekleştirilen mavi-beyazlıların idmanına Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan'ın öğretmen eşi Berna Özcan ziyaret etti. Ziyarette Berna Özcan'a eşi Başkan Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir ve kulüp yöneticileri Ali Duman, Mutlu Gelmez ve Salih Kurar eşlik etti.

Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi


'TRİBÜNDEN DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİM'
Teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen ve antrenmanı izleyen Berna Özcan, idman sonunda takıma baklava ikram etti. Yeni sezonda başarılar dileyen Özcan, 'Takımımıza yeni sezon öncesi moral vermek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirmek istedim. Ben de takımımızın yanındayım. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine oynayacağımız maçlarda tribünden takımımızı desteklemeye devam edeceğim. Yeni sezonun sakatsız, kazasız ve başarılı bir şekilde geçirmelerini diliyorum' dedi.


BAŞKAN ÖZCAN'DAN EŞİNE TEŞEKKÜR
Başkan Kaya Özcan ise eşi Berna Özcan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Bu ziyaret takımımıza büyük moral oldu ve mutlu etti. Bizleri yalnız bırakmayan ve daima yanımızda olan eşim Berna Özcan'a teşekkür ediyorum' diye konuştu.