Buharkent Futbol Sahası’nda bakım onarım çalışmaları tamamlandı Buharkent Futbol Sahası’nda bakım onarım çalışmaları tamamlandı

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren İncirliova Belediyespor deplasmanda lider Aydınspor'a konuk oldu. Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha'da oynanan ve yaklaşık 5 bin seyircinin izlediği karşılaşmayı İncirliova Belediyespor 3-1 kaybetti. Şampiyonluk yolunda kırmızı-beyazlı takımını zorlu karşılaşmada yalnız bırakmayan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, maç sonunda iki takım futbolcuları arasında çıkan kavgada sahaya atladı. Polislerin de yoğun müdahale ettiği kavgada Başkan Kaya oyuncuları için adeta göğsünü siper etti. Oyuncularını sahadan çıkaran ve kavganın önüne geçerek önleyen Başkan Kaya oyuncularını tek tek otobüse bindirerek takımını gönderdi. Başkan Kaya bu davranışı ile spor camiasında büyük taktir topladı.
'İLÇESİNİ NE KADAR SEVDİĞİNİN BİR GÖSTERGESİDİR'
Yaşanan kavgada Başkan Kaya'nın oyuncularının darp edilmemesi için canla başla müdahalesini gören futbolseverler statta, 'Belediye başkanı dediğiniz adam bu şekilde olur. İlçesini temsil eden oyuncularını koruyup kolladı ve kavganın önüne geçti. Biz futbolseverler olarak yeşil sahalarda yaşanan hiçbir olayı tasvip etmiyoruz. Bir belediye başkanının sahaya girip kavgaya müdahale etmesinden gurur duyduk. Kavgada göğsünü siper eden başkanımızın bu davranışı ilçesini ne kadar sevdiğinin bir göstergesidir. Belediye Başkanımız Aytekin Kaya'yı örnek davranışından dolayı tebrik ediyoruz' şeklinde konuştular.