Aytepe Mesire Alanı içerisinde bulunan Aytepe Restoran ve Kafe, pandeminin ardından tekrar müşterileriyle buluştu.

Aydın'ın Efeler ilçesinde vatandaşların temiz havayla buluşabildiği, doğayla iç içe günlerini geçirebildiği nadir alanlardan olan Aytepe Mesire Alanı'nın gözde işletmesi Aytepe Restoran ve Kafe, koronavirüs sürecinin ardından tekrar müşterileriyle buluştu.

Eşsiz manzarası ve zengin menüsüyle kapılarını tekrar açan Aytepe Restoran ve Kafe'nin yeni işletmecisi Bingöl ailesi, yenilenmiş yüzüyle Aydınlı vatandaşlarla buluşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Nisan ayının ilk günlerinde resmi açılışını yapmaya hazırlanan mekan, Aydınlıların gözde mekanlarından biri olmaya şimdiden aday oldu.

Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi

Aytepe Mesire, Restoran ve Kafe'nin İşletmeci Özgül Bingöl, 'Vatandaşlarla, Aydınlı ailelerle tekrar buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi süreci bizler için hazırlıkla, yenilenme ile geçti. Aylar sonra kapılarımızı tekrar açtık. Aydınlılara bu eşsiz manzarada, Efeler ilçesinin muhteşem görüntüsüyle hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Menümüzü zenginleştirdik, yüzümüzü değiştirdik ve bu muhteşem doğada tekrar kapılarımızı açtık. Tüm Aydınlıları Aytepe Mesire, Restoran ve Kafe'ye bekliyoruz' dedi.

AYDIN BASINI KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Aytepe Mesire, Kafe ve Restoran'ın işletmeciliğini yürüten Bingöl ailesi, Aydın'da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Aydın basınından birçok temsilcinin katıldığı kahvaltı etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.