Genç yeteneklerin badminton mücadelesi başladı Genç yeteneklerin badminton mücadelesi başladı

Aydınspor Başkanı Yunus Ertan sezon öncesi kulübü devredeceği konusunda camiada yapılan dedikodulara cevap verdi. Başkan Ertan, 'Aydınspor, Aydın halkının takımıdır, satılık değildir' dedi.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR- Aydın Süper Amatör Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyon olmasına rağmen, Play-Off maçlarında Bölgesel Amatör Lig'e yükselemeyen Aydınspor'da yönetim kurulu dedikodulara sessiz kalmadı.
Son günlerde Aydınspor'un satılacağı ve devredileceği konusunda camianın dilinde dolanan dedikodular yönetimi rahatsız etti. Başkan Ertan son günlerde kulübün satılık olduğu dedikodularının artması üzerine sessizliğini bozdu.

Aydınspor'u eski günlerine geri döndürmek için kulübü devraldıklarını belirten Ertan, 'Geldiğimizde ilk icraatlerimizden biri Aydınspor'umuzun geçmişten gelen yüklü miktarda borcunu ödemek oldu. Buna karşılık son günlerde Aydınspor'un satılacağı ve devredileceği yönünde birçok dedikodu camiamızın dilinde dolanıyor. Biz bu dedikodulara itibar etmiyoruz. Kulübü de devretme ve ya satma gibi bir düşüncemiz asla olmadı. Bu kulüp Aydın'ın, Aydın halkının takımıdır. Bilindiği üzere ülkece ekonomik anlamda zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde maddi, manevi tüm desteğimizi birçok fedakarlıklarda bulunarak Aydınspor'umuza sağladık. Sağlamaya da devam ediyoruz. Bu desteği verebileceğine, Aydınspor'umuza bizim bakış açımızla bakacağına inandığımız tüm Aydınlı hemşehrilerimize, iş adamlarımıza, bürokratlarımıza kapımız açıktır. Biz bunu bir bayrak yarışı olarak görmekteyiz. Bir gün bu bayrağı devredeceksek bu doğru zamanda, doğru şekilde, Aydınspor'umuzun çıkarları doğrultusunda olacaktır. Bu bağlamda Aydınspor'umuz satılık değildir. Biz görevimizin başındayız. Biz Aydın halkına bir söz verdik. Bu kulübün hak ettiği liglerde mücadele etmesi için var gücümüzle çalışacağız. Aydın milletvekillerimiz, Valimiz, Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız, eski kulüp başkanlarımız, Aydınlı iş adamlarımız ve Aydın halkımızdan siyah-beyazlı kulübümüze 2022-2023 sezonunda da destek vermeye davet ediyoruz' dedi.