Deplasmanda Didim Belediyespor ile karşılaşan lider Aydınspor güçlü rakibi ile golsüz berabere kalarak liderliğini sürdürdü.

Aydın'da U16 Kızlar Anadolu Şampiyonaları başladı Aydın'da U16 Kızlar Anadolu Şampiyonaları başladı

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'ta üçüncü hafta karşılaşmasında lider Aydınspor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Didim Belediyespor'a konuk oldu. Didim Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada, büyük çekişmeye sahne oldu. Rüzgarlı bir havada oynanan maçın ilk yarısında iki takım da kısır ataklarla gol aradı. İlk yarı golsüz beraberlikle son buldu. Zaman zaman gergin geçen maçın ikinci yarısında iki takımda yakaladığı pozisyonları gole çevirmedi. Zorlu 90 dakikada gol sesi çıkmayınca, maç 0-0 sona erdi. İki takımda sahadan 1'er puanla ayrılarak ilk puan kayıplarını yaşadılar. Bu sonuçla Aydınspor puanını 7'ye yükselterek liderliğini sürdürdü. Didim Belediyespor ise ikinci maçında puanını 4'e çıkardı.

AYDINSPOR TARAFTARI TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Maçı ise 500'e yakın seyirci izledi. Aydınspor taraftarı da zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadı. Didim Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci, CHP Didim Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha, Aydınspor Başkanı Yunus Ertan, Didim Belediyespor Başkanı Bedri Altıntaş, Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan maçı protokolden takip etti.

POLİSLER KÖFTE EKMEK YEMEĞE GİDİNCE…

Maçın ikinci yarısında ilginç bir olay yaşandı. İkinci yarıda hakemler ve iki takım futbolcuları sahaya çıktı. Hakem Erhan Özlüer, ikinci yarıya başlamadan önce polislerin sahayı terk ettiğini fark etti. Bunun üzerine ikinci yarıyı başlatmayan hakemler, soyunma odasına geri döndü. Yaklaşık 20 dakikada polisler sahaya gelebildi. Polislerin saha girmesi ile birlikte hakemler ikinci yarıya çıktı ve maçın son 45 dakikasını başlattı. Polislerin ise ilk yarı sonunda görev yerleri olan stattan çıkarak köfte ekmek yemeğe gittiği öğrenildi.