İnsanlığı tehdit eden coronavirüs salgını dolayısıyla hükümetin getirdiği bir çok kısıtlamaya aldırış etmeyen Aydınlılara 'bu kadarına da pes' dedirtti.

Tüm dünyayı tehdit eden ve ülkemizde de görüldüğü günden bu yana 333 kişinin hayatına mal olan coronavirüs salgını vatandaşları korkutuyor. Kronik rahatsızlığı bulunan ve 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlamasının getirilmesinin ardından ülke genelinde de alınan bir çok önem ile virüsün dağılmasının önüne geçilmeye çalışıyor. Sosyal mesafenin korunması yönünde yapılan uyarılar ile birlikte Aydın'daki bankların üzerine belediyeler tarafından kapatılarak uyarıcı yazılar asıldı.

Başkan Kaplan sanayi esnafıyla buluştu Başkan Kaplan sanayi esnafıyla buluştu

Sosyal mesafe kuralına kulak tıkayan Aydınlılar banklarda otururken görüntülendi. Uyarıları umursamayan Aydınlılar adeta coronavirüse kafa tuttu. Banklardaki görüntülere tepki gösteren Aydınlı vatandaşlar genel olarak sokağa çıkma yasağı getirilmesini istediklerini ifade ederek, 'İş yerlerimiz vardiyalı sisteme geçtiği için bizler mecburen çıkıyoruz. Belediyeler tüm önlemleri aldı ama bir çok vatandaş bunu dinlemiyor. Hala banklarda oturmaya devam ediyor. Hem kendilerini hem de bizleri tehlikeye atıyorlar. Genel sokağa çıkma yasağı gelmeden bu görüntülerin önüne geçilmez' ifadelerini kulladılar.(EFELER HABER/MURAT UÇKAÇ)