İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Genel Seçimler için adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Pehlivan'dan Efeler'de yaşayan kadınlara müjde Pehlivan'dan Efeler'de yaşayan kadınlara müjde

24 Haziran 2018 Genel Seçimleri'nde Aydın halkının kendisine teveccüh göstererek milletvekili seçtiğini belirten Sezgin, bugüne kadar muhalefet milletvekili olarak Aydınlıların tüm taleplerini ve sorunlarını Meclis gündemine getirmek için çaba harcadığını, şimdi de iktidar milletvekili olarak Aydın'a hizmet etmek istediğini belirtti.

İYİ Partili Sezgin, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri'nde Aydın halkından iktidar milletvekili olmak için destek isteyeceğini vurgulayarak, '24 Haziran 2018'den bu yana Meclis'te gündeme getirdiğimiz ancak iktidarın çözmeyi beceremediği bütün sorunları çözmeye talibiz. Partim, teşkilatım ve Aydınlı hemşehrilerim uygun görürse iktidar milletvekili olarak hizmet etmeyi ve Aydın'ı hak ettiği şekilde temsil etmeyi arzu ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Sezgin, 'İYİ Parti Aydın'da en iyi konumu elde edecek güçtedir, seçim sonuçları bunu gösterecektir.' şeklinde konuştu.

'Aydın'ın sorunlarını da, çözüm yollarını da çok iyi biliyorum'

5 yıldır TBMM'de Aydın'ı ve Aydınlıları en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını belirten Sezgin, şu ifadeleri kullandı:

'Aydın'ın sorunlarını hem parlamento kürsüsünde hem de soru önergeleriyle gündeme getirdim. Muhalefet milletvekili olarak Aydınlı hemşehrilerimin talepleri istikametinde elimden geleni yaptım. Taleplerin bazılarında sonuç aldık, ancak bir çoğunda iktidarın basiretsizliği nedeniyle adım atılamadı. Bundan sonra iktidar milletvekili olarak Aydın'a ve Türkiye'ye katkıda bulunmaya, elimden geleni yapmaya talibim, Aydın'ı layık olduğu düzeye taşıyacağız.'