Karacasu’da şehit Kılıç mezarı başında anıldı Karacasu’da şehit Kılıç mezarı başında anıldı

Aydın'ın Pınardere mahallesinde tek başına haya tutunmaya çalışan Kübra Kanat (83) Aydın Büyükşehir Belediyesi ve komşularının yardımı ile yaşamını sürdürüyor.

Kendisine ait arazide konteynırda tek başına yaşayan 83 yaşondaki Kübra teyze'ye ulaşan İHH Aydın Şube Başkanı Necati Saray; Kübra teyzeye ulaşarak kendilerinden bir isteği olup olmadığını sordu. Kübra Teyze elektrik ve su olmadığı için Camii'den komşuların getirdiği su yardımı ile hayatına devam etmeye çalışıyor.

'MAĞDURİYETİNİN GİDERİLMESİ İÇİN HERŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ'
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin gıda ve yemek yardımlarının ulaştığı Kübra Teyze'nin tek isteğinin elektrik ve su sahibi olmak olduğunu belriten İnsani Yardım Vakfı Aydın Başkanı Necati Saray; 'Kübra teyzemize gereken her türlü yardımı yapmaya hazırız. Kendisine erzak yardımı ve yaşam için temel ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Ancak elektrik ve su sahibi olmadığı için kendisine bir buzdolabı ve mutfak gereçleri sağlasak bile kullanamayacağı için bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz. Umarız en kısa zaman içerisinde Kübra teyzemizin mağduriyeti giderilir.' ifadelerine yer verdi.


'YETKİLİLERDEN TAM DESTEK'
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydem Parekende ve ADM Elektrik Dağıtım A.Ş şirketlerine ulaşarak Kübra teyzenin ihtiyaçlarını ve taleplerini Efeler Haber olarak iletttik. Belediye ve Adm Elektrik Dağıtım şirketleri mağduriyetin giderilmesi için çalışmaları başlattığını, ellerinden gelen tüm yardımları Kübra Teyze'ye ulaştıracaklarını ilettiler.