Aydın Lisesi Mezunları Derneği (ALMED), 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ebediyete intikal eden ve dernek binası bağışlayan Aydın Lisesi'nin ilk kimya öğretmeni Fatma Nihal Arkayın olmak üzere tüm öğretmenler ve mezunlar için lokma hayrında bulundu.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Efeler'deki ALMED Şerife - A.Emin Arkayın Kültür Merkezi önünde düzenlenen lokma hayrında Dernek Başkanı Selma Böceklioğlu Dündar ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Aydın Lisesi mezunlarının ilgi gösterdiği lokma hayrına, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş da katıldı.

'İÇİMİZDE HER ZAMAN YAŞAYACAKLAR'

Lokma hayrında tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Böceklioğlu Dündar, 'Başta merhum Nihal Arkayın hocamız olmak üzere, rahmetli olan tüm öğretmenlerimiz ve aramızdan ayrılan mezunlarımızı rahmetle anmak için 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde bu hayrı yaptık. Allah geride kalanlara ömür versin. Onlar bizim içimizde her zaman yaşayacaklar. Bizim için çok kıymetliler' dedi.

'ETKİNLİKLER YAPMAK ZORUNDAYIZ'

Trabzon'da maç sonu saha karıştı Trabzon'da maç sonu saha karıştı

Pandemiden dolayı ara vermek zorunda kaldıkları etkinliklere yeniden başlayacaklarını belirten Böceklioğlu Dündar, 'Mezunlarımızın sene-i devriyelerini kutlamak için yemek organize etmeyi düşünüyoruz. Biz etkinlikler yapmak zorundayız. Çünkü 14 öğrenciye burs veriyoruz. Bu çok önemli. Bütün bu etkinliklerimizde onlar için. Yapamadığımız pilav gününü de yapacağız' diye konuştu.