HABER: DOĞUKAN ALKAN - Aydın'ın merakla beklediği KARAKÖSE GROUP Bünyesi'nde bulunan LG BRANDSHOP, bugün kapılarını açtı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı açılış töreninde açılış kurdeleleri kesildi.Neşe içinde geçen açılış törenine, Kuzey Kore'den mağaza açılışı için gelen LG Elektronik Ev Eğlencesi Elektroniği Ürün Müdürü Kevin Cho, Beyaz Eşya Ürün Müdürü Jimmy Lee ve LG Türkiye Satış Dİrektörü Bülent Bülbül katılım sağladı.

''Türkiye olarak bayi yapılaşmasında hızlı bir trend ile ilerliyoruz.''


LG BRANDSHOP hakkında açıklamalarda bulunan Bülent Bülbül'' Pandemi ve sonrasında LG Elektronik Türkiye olarak bayi yapılaşmasında hızlı bir trend ile ilerliyoruz. Bugün 84'ncü mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. LG Elektronik bilindiği üzere ileri teknolojiler üereten bir teknoloji firmasıdır. Asıl işimiz beyaz eşya ve elektronik. Aynı zamanda da ciddi bir manada chipset üreticisiyiz. Elektrikli otomobil alanında da yatırımlarımız ciddi derecede devam ediyor. Aydın halkı için tüketicilerimizle beraber üstün nitelikli ürünlerimizi buluşturmak için buradayız. Umarım yatırımcımıza da hayırlı ve bereketli olur.'' ifadelerini kullandı.


''Aydın halkına hizmet sunmaktan onur ve gurur duyuyoruz''

Açılışta Karaköse Group adına söz alan Mehmet Evren Karaköse; ''Aydın için çalışıyoruz ve bu güzel Aydın'ımız için istihdama katkıda bulunmak istiyoruz. Çünkü bizim işimiz Aydın gücümüz Aydın. Karaköse Group olarak; Sağlık, Medya, Beyaz Eşya, İş Güvenliği, Züccaciye, Tarım ve Eğitim alanlarında faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Bugün yine çok güzel bir açılışa daha imza attık. Bu güzel mağazanın ailemiz bünyesine katılmasında emeği geçen, başta kardeşlerim Mustafa Emre Karaköse, Meriç Eymen Karaköse'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umarım Aydın ve Aydın halkı için hayırlı ve bereketli olur. Açılışa katılan değerli misafirlerimize ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Vali Canbolat: “Aydın, büyük turizm potansiyeli taşıyor” Vali Canbolat: “Aydın, büyük turizm potansiyeli taşıyor”

Karaköse Group adına konuşan Mustafa Emre Karaköse; ''Açılışa katılan tüm misafirlerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Aydın halkına hizmet sunmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bugün çok keyifli bir açılış gerçekleştirdik ve LG BRANDSHOP mağazmız açılışa özel inidirimler ile sizleri bekliyor. Çok değerli bir markanın ve üst düzey teknolojiye sahip bir firma ile işbirliği yaptığımız için çok mutluyuz. Cuma günü (28.10.2022) Saat 17:00'da Aydın Adnan Menderes Bulvarı'nda Karaca Home açılışımız vardır. AYGİKAP ile birlikte, SMA Tip-1 hastası yavrumuz Irmak Ateş bebeğin tedavisine destek amacı ile düzenlediğimiz açılışımıza tüm halkımızı bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Karaköse Group adına konuşan Meriç Eymen Karaköse ise; ''Lg Aydın Mağazası olarak hedefimiz, teknoloji sektörünün tüm yeniliklerinde hemşerilerimize ulaştırabilmek için öncü , fiyatlarında da enflasyona karşı elimizden geldiğince onların yanında olmak ortak düşüncemizdir.
Mağaza açılışında başta tüm emekçilerimizin ve Ağabeylerim olan Sayın Mustafa Emre Karaköse ve Sayın Mehmet Evren Karaköse' ye ve aile büyüklerimiz Sayın İbrahim Sıtkı Karaköse, Sayın Cemile Seniye Karaköse'ye , Sayın İsmet Karaköse'ye minnet duygularımı ifade etmek isterim . Biz büyüyelim Aydın büyüsün sloganıyla sözlerimi sonlandırıyorum. Şimdiden tüm Aydın halkına hayırlı uğurlu olsun.'' ifadelerini kullandı.


NEDEN LG ?

LG SHOP mağazasında, LG ThinQ teknolojisiyle; birbiriyle konuşan ve uzaktan yönetilebilen LG ürünleri ziyaretçilerin ilgisine sunuluyor.
Mağazada, LG'nin son teknoloji ile donatılmış beyaz eşya, TV, ses sistemi, hoparlör ve klima sistemlerinin yanı sıra, birbiriyle konuşan cihazlardan uzaktan yönetilebilen beyaz eşyalara, kişisel asistan görevi gören TV'lere kadar yeni nesil teknolojileri sergileniyor.


Ev İşleri Siz Evde Yokken de Yapılabilir

LG'nin ThinQ platformu sayesinde, ev sahipleri, çamaşır makinelerinden klimalara, buzdolaplarından televizyonlarına kadar çeşitli ev ürünleriyle etkileşimde bulunabiliyor.
Örneğin; ev sahipleri, uygulama ile çamaşır makinelerini uzaktan harekete geçirebiliyor, klimayı işten dönmeden önce 5 dakika önce çalışacak şekilde programlayabiliyor. Yapay zekaya sahip LG ThinQ AI platformu, LG OLED ve Nanocell TV'lerin ses komutu ile kontrol edilebilmesine olanak tanıyor.
LG ThinQ ayrıca, aynı cihazları birbirinden değişik şekillerde kullanan evdeki farklı kullanıcılarla senkronize olarak çalışıyor. Başka bir deyişle, her bir kullanıcın neyi sevdiğini ve nasıl davrandığını inceliyor ve evdeki her bir kişi için kişiselleştirilmiş deneyimler sunuyor.