Fenerbahçe'de 3 oyuncu PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe'de 3 oyuncu PFDK'ya sevk edildi

Efeler 09 SFK taraftarları, 3. Lig'e yükselme Play-Off finalinde yarın oynayacakları Belediye Bolvadin Termalspor maçına çıkarma yapacak. Burdur'da oynanacak olan maç öncesi şuana kadar 30'un üzerinde otobüsün doldu.

Bölgesel Amatör Lig finalinde Belediye Bolvadin Termalspor ile Cuma günü saat 15:00'da Burdur'da karşılaşacak olan Efeler 09 SFK taraftarları müsabakaya büyük ilgi gösterecek. Çiğli Belediyespor karşılaşmasında 20 otobüsle Burdur'a çıkarma yapan futbolseverler, final maçına daha kalabalık gelmenin hazırlığını yapıyor.
30 OTOBÜS DOLDU
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, final maçı öncesi karşılaşmaya gelmek isteyen taraftarlar için sınırsız araç kaldıracaklarını duyurdu. Şuana kadar 30'un üzerinde otobüsün dolduğu bilgisi ulaştı. Otobüslerin, Cuma sabah 09:00'da Bey Cami önünden hareket edeceği belirtildi.
TARAFTARDAN ŞAMPİYONLUK HAZIRLIĞI
Zorlu Belediye Bolvadin Termalspor maçına kilitlenen ve galibiyet parolasıyla maça çıkacak olan yeşil-beyazlılar taraftarlar desteğiyle Burdur'dan Aydın'a şampiyon dönmek istiyor. Şampiyonluk sevinci yaşamak için hazırlıklarını yapan taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarına itici güç olacak.