Sahi son seçimlerden önce ve şu günlerde Aydın siyasetinde yine birileri gece rüyamı gördü ne koltuğu kaybetme korkusu içinde düğmeye bastı ve Aydın CHP İl Başkanı yine 'Uzaktan Kumandalı' bir şekilde Gelen uyarıyı Emir telakki edip Harekete geçti..

Seçilen İl Disiplin kurulu üyelerinin Görev bilinçleri de 'Ablanın' gözünün içine bakmaktan öteye geçemediği için Adalet te İsim olarak yerinde saymaya devam etti..Aydın CHP de Hangi Adaletten Hangi Hukuktan bahsedeceğiz anlayan bilen varsa lütfen bildiklerini anlatsın.Koskaca bir İlin Disiplin kurulu başkanının hakkında geçmiş ten gelen Açıklayamadığı bir sürü 'Fatura' dedikodusu var.

Bir diğer adaleti sağlayacak kuruldaki üyenin 'Tariş te' yöneticilik yaptığı Sırada hakkında yine bir sürü kafalarda soru işareti olarak kalan ispatlayamadığı yaşanmış olayları var.

Bu vatandaşın
Tarihte yöneticilik yaptığı zamanlar Arabasının arkasında 'Tariş te' hazırlatıp Siyasette Önünü açabilmek için dağıttığı 'Sepet Sepet' hazırlanmış Hediye paketlerinden hala daha bahsediliyor.. Ee şimdi gelelim Aydınımız da Başta BŞ Belediyesi ve Bir çok yerde yerel yönetimleri kazanmış İlimizin yönetiminde en büyük söz sahibi olan
Küllerinden VATAN yaratmış bir parti den bu koşullarda
HAK bekle
HUKUK bekle
ADALET bekle...
BEKLE BEKLE daha Çookk bekleriz.


Tüm bunların bilindiği Halde Parti içi Demokrasinin Adaletin Hukukun Temsilcisi olacak bu insanlardan Bu 'Hayati önem taşıyan olguları' Nasıl bekleyeceğiz ki. İl seçimlerinde liste hazırlayanlar O gün siz bunları bilmiyor muydunuz yoksa bilerek özellikle Listenizde yer verdirip kendi Koltuklarınızamı Garanti altına almış oldunuz. Şayet böyleyse ki böyle..

O zaman Genel başkanınız Sayın K.KILIÇDAROĞLU
Televizyonlarda
Alanlarda
tüm beyanatlarında

Haktan Hukuktan Adaletten niye bahsedip Vatandaşımız dan oy istiyor.

Yüzlerce kilometre ADALET için yürüdüğü yol damı size bir şeyler anlatmıyor..

Cumhuriyet Halk Partisinin Aydındaki Tüm üyeleri Partisine oy verenleri biliyorki ;

Partide
HAK ta
HUKUK ta
ADALET te
Artık B.Ş Belediye başkanı Sayın
Özlem Ç.dir.

Ve her daim Koltuğunu Korumak için Yaratmak İstediği
Mideden bağımlı 'KORKU İMPARATORLUĞUNU' kurmuş ve
Sahneye koyduğu siyasi oyunuda başarıyla oynanmaktadır.

Saygılarımla..